Интимно

Тест: Изберете си плод и вижте какви любовници сте

Страстни или обичащи разнообразието

12.09.2017г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Приглушена светлина, подходяща музика, ароматни свещи, отпускаща вана, ягоди, шампанско... Всичко това напомня за много романтика. И докато на вас сигурно ви се иска да се потопите в тази атмосфера заедно с любимия човек, други не залагат толкова на романтиката, когато става дума за секс. Колко често сте се питали какви любовници сте?

Споделяме един забавен тест, в който трябва да изберете този плод, който най-много ви допада. След това вижте какво разкрива за вас изборът ви. Защо плод? Защото плодовете от векове са смятани за афродизиаци.

Череши

Вие сте много отворени, прями и вярвате, че удоволствието и насладата са много важни за една любовна афера. Според вас, ако сексът не е добър, всичко останало също не струва. Страстни сте и много ясно изразявате нуждите си.

Лесно откривате ерогенните зони на партньора и сте готови да опитате нови неща. За вас идеалният любовник не трябва да е прекалено срамежлив в спалнята, защото бихте загубили интерес.

Изборът на сладолед показва какви сме в любовта

Ягоди и горски плодове

Вашият нагон е много силен, но вие знаете как да го контролирате. Любители сте на продължителната любовна игра, която е придружена с подходящи думи, защото напълно ви отпуска. Вие сте невероятни любовници, чувствени и страстни. Често показвате инициатива. Предпочитате да сте само с един стабилен партньор, защото сте по-спокойни и по-доволни.

Диня

За вас може да се каже, че сте привлекателна личност. Винаги пленявате другите със своята тайнственост. В леглото искате да сте доминиращата половина и партньорът да задоволява всички ваши желания. В повечето случаи действате без излишни емоции, но ако се появи някоя специална личност можете да вложите повече от себе си и да се отдадете не само сексуално.

Изберете кафе и разберете повече за себе си

Грозде

Вие сте фини и нежни любовници и искате да угодите на партньора си. Знаете как да правите любов и особено да се насладите на любовната игра. Всеки път добавяте елемент на изненада, като стриптийз или предложение за секс ролева игра.

Свързани статии

Умеете да създавате специална атмосфера с афродизиаци. Комплиментите, които получавате, оказват влияние върху интензивността на вашето сексуално желание. Вие предпочитате постоянен партньор, защото сте романтични и не разделяте любовта и секса.

Банани

Изборът ви за плод показва, че в секса сте много креативни. Рядко говорите за любовния акт, защото предпочитате да го изследвате. Имате доста отворен подход към секса и сте готови да опитате всичко, само ако намерите партньор, който е в добро физическо състояние. Любопитството ви насърчава много да експериментирате. Ето защо, често сменяте партньорите си.

Снимка: iStock

Коментирай