Интимно

8 неща от порното, които мъжете не искат от вас в леглото

Не мислете, че който гледа порно, иска порно вкъщи

03.10.2017г. / 14 00ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма мъж, който да не гледа порно. Някои повече, други по-малко, но всеки любопитства от време на време какво дават по телевизионния канал за възрастни. Жените също го правят, но рядко си признават.

Не мислете обаче, че всичко, което мъжете виждат в порното, е тяхно желание в реалността. Напротив.

Някои порно неща изобщо не ги блазнят, докато правят секс с партньорките си. Ето кои са те:

1. Супергруб секс.

Може да им харесва да го гледат на екрана, но не означава, че от вас мъжете искат да правите винаги груб секс с тях. От време на време може да разнообразявате с подобни страстни игри, но не е задължително всеки път играта да загрубява.

2. Секс с вързани очи.

Всъщност, много мъже смятат секса със завързани очи за неособено възбуждащ, особено ако те трябва да са с превръзка на очите.

Какви порно филми харесват мъжете и жените

3. Мръсните приказки в леглото.

В порното мръсните думи, нашепвани в ухото или направо изкрещяни по време на кулминацията не са особено възбуждащи. В реалността мъжете се чудят дали симулирате и дали изобщо получавате някаква наслада, ако не спирате да говорите мръсотии по време на секс.

4. Задължителна еякулация върху лицето или гърдите.

В порното сексът е без никакви чувства. Когато партньорът ви прави секс с вас обаче, той влага чувства, особено ако имате дълготрайни взаимоотношения. Това всъщност го спира да еякулира върху лицето или гърдите ви. Просто не е секси в очите на мъжете.

5. Наричането на гърдите „цици“.

Гърдите са една от най-възбуждащите зони от женското тяло. Когато се отнася за гърдите на някоя непозната жена, мъжете не се свенят да ги нарекат просто „цици“. Но когато става въпрос за гърдите на любимата им е съвсем друго нещо.

По какъв начин порното влияе на психиката и интимността?

Свързани статии

6. Неистовото викане.

Крясъците по време на секс са запазена марка на порно филмите. Те обаче дразнят мъжете в реалността. Често дори събуждат подозрения в истинността на изпитваната наслада. Ако викате прекалено силно по време на секс, партньорът ви най-много да реши, че симулирате.

7. Подскачане нагоре-надолу по дължина на пениса.

Акробатичните номера, част от грубия секс, са често употребяван порно ефект за повишаване на сексуалното напрежение и градус на възбудата у зрителя. В реалността мъжете се плашат от подобни „упражнения“, защото при най-малкото невнимание безценното им може да пострада сериозно.

8. Да поканите приятелка/ пощальона/ доставчика на пица да се присъедини към вас.

Порно сценариите почти във всички случаи са базирани на подобни евтини интимни случки. Дори с партньора ви да си падате по тройките, той надали би се навил да поканите просто така някой съвършено непознат в леглото при вас.

Коментирай
1 rate up comment 5 rate down comment
... ( преди 6 години )