Интимно

Секс правила за жени

Ако искате да получите, трябва да дадете

12.10.2017г. / 14 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За секса са нужни двама души (или повече). За хубавия секс е необходимо да усетим партньора си на едно друго ниво. Независимо дали се намирате в сериозни взаимоотношения или в неангажираща връзка, вижте няколко секс правила за жени, които е добре да следвате.

Говорете за това, което искате в леглото. Мъжете не четат мисли и ако все пак той не успее да ви задоволи, споделете деликатно какво не е наред. Бъдете търпеливи.

Спрете да имитирате оргазми. Ако по-често симулирате оргазъм, отколкото наистина го изпитвате, вината може и да е у вас, защото не споделяте с партньора какво не е наред. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би е по-добре да смените партньора.

Не се притеснявайте да изразите емоциите и усещанията си по време на полов акт. Бъдете себе си.

Ако искате да получите, трябва да дадете. Егоизмът не е секси.

... Но не задоволявайте някого, който не е готов да ви удовлетвори. Точният човек никога не поставя удоволствието си над това на партньорката си. Той се вълнува от това какво ви харесва.

Не отписвайте партньор, с когото първия път сексът не е бил особено добър. За отличен секс се нуждаете от практика, взаимно опознаване, споделяне на желанията.

Лоши навици, които провалят връзката ви

... Но ако той не полага усилия, значи не ви заслужава. Ако иска да задоволи само себе си, нека го направи сам. Заслужавате нещо по-добро.

Никога не си лягайте с партньор, който не ви пита дали някои по-специфични неща, като пляскане по дупето, анален секс, връзване, групов секс, са ви приятни и бихте искали да ги изпитате заедно. Основно правило в секса е съгласието на двамата партньори.

Мастурбацията не е само за мъжете. Жените, които мастурбират редовно получават по-интензивни оргазми.

Не трябва винаги да казвате „Да“. Ако не искате да правите секс, не позволявайте на никого да ви манипулира, било то и партньорът ви. Не се чувствате във форма, имате лош ден, период, по-добре поговорете за тези неща, за да не бъде засегната нито една от двете страни.

... Но ако често отказвате, това може да разруши връзката ви. Ако искате да създадете емоционална близост, тогава трябва да има физическо привличане, секс.

Какво никога да не пишем в профила си за запознанства?

Тялото ви е красиво. В закръглени форми, с големи или по-малки гърди... Не забравяйте, че вие сте красиви, привлекателни. Обичайте тялото си, грижете се за него и ще излъчвате женственост и сексапил.

В дългосрочни отношения, запазвайте всички сексуални детайли в тайна от вашите близки и приятели. Не подценявайте важността на целуването. Това е ключът към вашата емоционална интимност по време на секса и преди това, разбира се.

Не сравнявайте вашия сексуален живот и опит с нечий друг.

Ако не сте сигурни дали сте изпитали оргазъм, то е малко вероятно да сте достигнали до кулминацията.

Свързани статии

Купувайте си секси бельо, но не пошло. Изберете бельото, в което ще се почувствате като богиня, без значение дали има някой наблизо или не. Купувате го не само за него, но и за себе си.

Нека сексът да бъде вашият специален момент за двама.

Използвайте максимално тялото си. Ръцете никога не трябва да остават неактивни, докоснете човека до себе си, докосването е много важно.

Наслаждавайте се. Оставете всички грижи за по-късно и просто се отпуснете.

Снимка: istock

 

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 6 години )
До о/о: pone bih jelala da sum 4ovek otvoren kum liubimia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
о/о ( преди 6 години )
Михаелче,зад компютъра се правиш на много разкрепостена и первезна -- а в леглото да ли си такава или това е само във въображението ти.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар