Интимно

Тайните страхове на мъжете

Страх дали са достатъчно богати

16.10.2017г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Възможно ли е мъжете да имат тайни страхове? Макар да изглеждат силни и решителни, те все пак са човешки същества и изпитват различни емоции. Оказва се, че господата имат редица скрити страхове, които рядко биха разкрили, като например с колко мъже е спала новата им половинка, страх да изразят емоциите си в трудни моменти, страх от провал, дори страх да не напълнеят.

Вижте още какво ги притеснява и биха запазили в тайна от вас.

Страхове за това как изглеждат

Обикновено жените са тези, които още от тийнейджърска възраст започват да следват диети, да спортуват и въпреки да нямат недостатъци във фигурата си, сякаш винаги има нещо, от което се срамуват.

Въпреки че няма такива стереотипи за мъжете, не означава, че те не се притесняват за физическата им форма или не се сравняват с тези представители на силния пол, които имат по-добра фигура.

Пари

В наши дни парите са най-честото нещо, за което мъжете изпитват притеснение. Мъжете са възпитани да бъдат глава на семейството, да могат да осигурят финансова стабилност на близките си, постоянни грижи, сигурност.

Не са малко мъжете, които предпочитат да нямат сериозна любовна връзка, само защото финансовото им състояние е нестабилно, а финансовото им бъдеще несигурно. Казано накратко – парите са в основата на самочувствието на мъжете.

Кое струва повече от „обичам те“ за мъжете?

Височината

Как може един мъж да не изпитва притеснения относно ръста си, когато в основните характеристики на „идеалния мъж“ е височината? Може да не си признават, но мъжете с по-нисък ръст винаги ще се опитат по един или друг начин да компенсират сантиметрите във височината си, с големи мускули и брада, голям автомобил.

Другите мъже могат да бъдат заплаха

Ревността на мъжете обикновено не е толкова очевидна, колкото женската, но болката им е също толкова голяма. Вашият партньор може да не показва никакви признаци на притеснение, когато му разказвате за мъж колега или бизнес партньор.

Но трябва да знаете, че той би го сметнал за потенциален конкурент, особено ако другият притежава повече положителни качества от него, които са ви впечатлили.

Малък опит в отношенията

Всеки мъж би искал да изглежда като опитен във взаимоотношенията с жените. Някои от представителите на силния пол, дори лъжат за бройката на бившите си приятелки, интимни партньорки, защото мислят, че така ще направят добро впечатление.

Свързани статии

Но страховете им относно опита не се свеждат само до секса, а до най-малките детайли в комуникацията с жените, за които не са сигурни дали се справят добре. Разбира се, никога не биха споделили тези техни притеснения, но ако видите, че някой се справя добре, полага старание да ви впечатли по приятен начин, направете му комплимент.

Косата

Окосмяването също може да бъде причина мъжете да се притесняват, но няма да го покажат, разбира се. Твърде многото косми по тялото може да са отблъскващи, затова е добре да обърнат внимание и да коригират това. От друга страна, плешивостта също може да бъде повод за притеснение. Уважаеми господа, жените харесват гологлави мъже, а защо, може да прочетете тук.

Коментирай