Интимно

5 Кама Сутра техники за разнообразяване на мисионерската поза

За вълнуваща и страстна нощ

05.11.2017г. / 07 50ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според много двойки тя е и най-скучна. При нея жените очакват винаги едно и също, защото точно това се случва: едно и също проникване, едно и също поклащане на бедрата, една и съща дълбочина на достигане. Всичко е едно и също! 

Много мъже не си дават сметка, че трябва да разкършат таза и пениса си, за да направят мисионерската поза по-приятна за тях и за половинките им. 

Знаете ли, че... някога фелациото било налагано като наказание?

Ако не се досещате как точно да стане това, опитайте някои изпитани техники от Кама сутра, които ще ви помогнат да направите мисионерската поза по-шеметна и приятна за двамата. 

1. Кама сутра техника: „разбъркване“

При тази техника мъжът трябва да хване пениса си в основата и с въртеливи движения да проникне във вагината на партньорката си. Чувствителността във всяка вътрешна стена на вагината е различна. Ето защо, за да се достави максимално удоволствие е необходимо да се изследват различни области от вагината. 

2. Кама сутра техника: „триене“

Повечето мъже вероятно знаят, че хипотетично G-точката на жените се намира някъде в предната част на вагината, точно под пубиса. Това обаче не означава да се съсредоточават всичките усилия единствено там. 

За да се създадат нови усещания по време на мисионерската е препоръчително мъжът да се стреми да натисне пениса си по посока надолу и навътре във вагината, а не нагоре. Това ще предизвика по-кратки и остри прониквания, вместо по-дълбоки. Усещанията ще се харесат на дамите. 

3. Кама сутра техника: „пронизване“

При тази техника жената ляга по гръб като отпуска почти изцяло бедрата си надолу. На партньора ѝ ще му е нужно малко повече усилия, за да проникне в нея. За целта той трябва да се плъзне по тялото ѝ и да достигне с рамене нивото на лицето ѝ. След това проникването става бавно и внимателно като при всеки тласък пенисът излиза максимално извън вагината. 

Какво мъжете не знаят за вагината

Получава се ефект на триене, който допринася за допълнителна стимулация на клитора и върховни усещания за дамите. 

Свързани статии

4. Кама сутра техника: „пробождане“

Докато партньорът ви прави своя тласък, издърпайте таза си, така че целият му пенис да излезе от вагината ви. След това му позволете с остър, рязък нов тласък да проникне отново дълбоко във вас. Тази техника дразни нервните окончания по външната и вътрешната повърхност на вагината, което носи страхотни усещания. 

5. Кама сутра техника: „ударът на глигана“

Както знаем, глиганите има резки, отсечени и наглед хаотични движения. Точно това трябва да направи партньорът ви, докато сте в мисионерската поза. По време на всеки тласък той трябва да изменя рязко посоката на триене наляво и надясно, за да „дразни“ страничните стени на вагината. Движението се постига чрез разтърсване на таза встрани. 

Клиторът също се стимулира доста при това движение, което носи върховна наслада.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )