Интимно

Любовен хороскоп за 2018-а година

Очакват ни едни вълнуващи 12 месеца

04.01.2018г. / 11 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за любов, за настъпването на новата 2018-а, не можем да чакаме нито минута повече! Искаме да знаем какво показват звездите за любовта, какво ни очаква през следващите 12 месеца.

Новата 2018-а обещава да бъде интензивна година, с трансформации за много от нас. Ако досега ревността и гневът са доминирали, добре е да направим крачка назад и да премислим отново действията си, както и нуждите си в любовен план. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп за 2018-а година.

Овен

Най-удовлетворителните неща в живота ни са тези, за които сме положили повече усилия. Това важи и за взаимоотношенията ни. Ако представителите на зодия Овен искат да видят плодовете на успеха в любовта през следващата година, те ще трябва да положат основите за тази промяна. Добре е това да се случи още сега или най-късно в първите дни на 2018-а.

Представителите на зодия Овен могат да преживеят положителна промяна в любовния си живот, но само ако са склонни да дадат от себе си. Важно е да направят някои емоционални корекции, да осъзнаят че връзката е съвместно съществуване. Това може да е годината, в която родените под този знак да намерят интимна любов, дори да направят или получат предложение за брак.

Телец

За Телеца 2018-а може да бъде съществена година за романтиката в неговия живот. Идеята за брак може да не е на преден план, но ще се насладите на тонове интимност и любовно настроение.

Възможно е на пътя ви да се появи партньор, който да ви предложи емоционална и финансова подкрепа. Може да има висока интензивност на интимност и близост. Добре е да се научите да казвате „Да“ на повечето възможности, които ще се появят пред вас.

Любовният ви живот според цвета на очите

Близнаци

Уважаеми Близнаци, чудесно е, че сте вдъхновени от вашата работа, но това не означава, че трябва да избутате встрани всички забавни неща от живота. Намерете начин да избягате от ежедневния стрес. В това бягство може да срещнете някоя нова личност.

През 2018-а година интензивните работни проекти може да запълнят голяма част от времето ви. Тъй като винаги сте забележителни, новата любов може да възникне на работното ви място. Погрижете се за здравето си, спортувайте, обърнете внимание на визията си и изкарайте една чудесна 2018-а. Тази година може да ви предостави хубави възможности за любов и романтика.

Рак

През 2018-а година Ракът ще иска да почувства сигурността и ангажираността в любовта. Ще има силно влияние върху хората, които ще среща, създавайки силна връзка. Това е година, в която може да планирате деца. Обърнете внимание на отношението ви към половинката и се опитайте да усетите и нейните желания.

Коментирай
5 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
otdavna kato oven sum gotova na vruzka i jelaia takava , no samo s mujut , kogoto obojavam , kakto i brak s nego , no bez tulkuvania , ne slujebno , ne smesvam li4no i slujebno . a vijdam 4e i bliznaka e na podobna vulna . dano se slu4i .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар