Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Спокойна седмица в любовен план

01.01.2018г. / 13 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Що се отнася до любовта, тази седмица ще имате големи надежди – и с право! Предстои промяна в любовния живот на Лъвовете. Ще бъдете по-открити един към друг. Той или тя ще ви окаже своята подкрепа, а вие ще видите много възможности в любовта. Очаква ви щастие, насладете му се.

Дева

Венера, планетата на любовта и хармонията, продължава да се движи през вашия 5-и дом на романтиката и удоволствието, разширявайки възможностите по отношение на любовта. Необвързаните деви може да имат шанс да срещнат някоя интересна личност. Ако сте обвързани, обърнете внимание на вибрациите, които ви изпращат Венера и Нептун. Очакват ви приятни изненади.

С какво силните жени отблъскват мъжете?

Везни

Вашият любовен живот няма да е спокоен тази седмица. Във вторник Уран, планетата на хаоса ще повлияе на вашия партньорски сектор, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. Това небесно събитие обещава да донесе бързо развитие на вашите взаимоотношения и може да се изрази в гняв от ваша страна към половинката ви.
Някои от действията на половинката ви ще ви подразнят. Запазете спокойствие, за да може да управлявате ситуациите по-ефективно.

Скорпион

Предстои интересна седмица за обвързаните Скорпиони. Няма да липсват сантиментални жестове един към друг. Ще имате желание да споделяте и всичко, което ще ви се случи ще ви кара да се чувствате от една страна малко тъжни, а от друга приказно. Всъщност и двамата ще бъдете убедени, че живеете в собствената си приказка.

Коментирай
Свободно време