Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 януари 2018

Спокойна седмица в любовен план

01.01.2018г. / 13 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Този вторник, Уран, планетата на внезапните събития, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката и ще даде сила именно на тази част от вашата графика през следващите няколко месеца.

В резултат на това, може да очаквате поне още един пълен обрат в романтичния ви свят. Възможно е пред вас да се появи повече от един романтичен избор или внезапно желание да поемете в напълно различна посока. Тези дни определено ще бъдат динамични за вас.

Анонимно: Какво се случи като дадох втори шанс след изневярата

Козирог

Козирозите определено ще се почувстват удовлетворени от взаимоотношенията си. В понеделник, пълнолунието във вашия партньорски сектор, ще ви покаже жизненоважна повратна точка между вас и вашия партньор. От една страна всичко е прекрасно, сантиментално, благодарение на Марс и Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби.

От друга страна обаче тази пълна Луна ще се противопостави на Плутон, който сега е в знака ви. Опитайте се да не държите под контрол чувствата си. Емоциите не могат да бъдат контролирани – те могат да бъдат усетени само от сърцето.

Свързани статии

Водолей

Потенциалът за интимност между вас и любимия човек достига своите висоти. Ще имате нужда от уединение, но също така ще откриете красивите измерения един за друг, които могат да се разкрият само когато всеки разкрие напълно любовта си на другия. Ако сте необвързани, очакват ви интересни моменти в любовта.

Риби

В първата седмица на 2018-а рибите ще плуват в свои води. Ще направите равносметки за любовния ви живот и ще отдадете по-голяма част от вниманието си на любимия човек. Необвързаните представители на зодията е добре да оставят миналото и да отворят сърцето си за нова любов.

Коментирай