Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Любовно объркване за някои зодии

12.02.2018г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовният живот на Лъвовете ще бъде повече от интересен. Ако скоро сте започнали нова връзка, ще се чувствате повече от добре в нея. Тези, които са в по-дълга романтична връзка, може да променят социалния си статус на „сгодени“.

Не така добре ще се чувстват необвързаните представители на зодията. Може би сте загубили вяра в това, че ще срещнете някога своята половинка. Вместо да се съжалявате, отдайте се на повече социални събития, забавления.

Дева

Любовният ви живот ще бъде напълно объркан. Възможно е и напрежение на домашния фронт и въпреки че може да няма нищо общо с партньора ви, то по някакъв начин ще се усети помежду ви. Добри новини има за необвързаните Деви и тези, които скоро са започнали връзка. Може да срещнете нова любов и взаимоотношенията ви да преминат на следващо ниво.

Зодиите, които правят най-добро първо впечатление

Везни

Любовта е във въздуха! Звездите ще осветят вашия романтичен сектор. Някой, който определено не се вписва в определението „мой тип“ може да влезе в живота ви. Всичко ще започне с приятелска връзка, разговори и различията бързо ще бъдат премахнати.

Ще намерите много привлекателни неща в този човек. За обвързаните Везни може да настъпи някакво объркване във връзката, но няма да е нещо фатално.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да обърнат внимание на финансите си. Любовта така ще ги омагьоса, че в желанието си да направят скъп подарък или изненада за Свети Валентин може да похарчат повече, отколкото печелят.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
kak moje da pi6e podobni gluposti za bliznacite ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар