Интимно

Признаци, че е време да направите пауза със срещите

Време за размисъл

27.02.2018г. / 09 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ходенето по срещи е един добър начин за необвързаните да открият сродната си душа. Невинаги обаче нещата се случват по мед и масло. Понякога срещите продължават твърде дълго, а намирането на така желаната половинка не се случва.

И така, среща след среща, човек започва да губи твърдата почва под краката си. Завихрят се мисли, отчаяние, изпадане в съмнение в себе си и още куп други негативни последици от любовните неуспехи.

Любовното предизвикателство Speed Dating

За да съхраните себе си, дайте си почивка от срещите за известно време. Вижте защо това е необходимо и кои са признаците, че е време да си отдъхнете от срещите.

Започнали сте да се чудите дали изобщо ще срещнете някого

Отчаяни сте от неуспешните опити за срещи. Ако това продължава твърде дълго, неминуемо човек започва да се пита дали изобщо някога ще срещне сродната си душа. За да се отървете от тези лоши мисли, спрете за малко със срещите и си дайте време за отдих. Не мислете за връзки, партньори, гаджета, любов и романтика.

Станали сте прекалено превъзбудени, когато имате среща

Станали сте нетърпеливи, нямате повече нерви да чакате да се появи идеалният човек за вас. Залагате прекалено големи надежди на срещите и ставате все по-превъзбудени и тръпнещи в очакване. Това крие риск от още по-голямо разочарование след неуспешна среща. Трябва ви време за размисъл.

Залагате прекалено много на приложенията за запознанства

Нетърпението ви е обзело до такава степен, че сте станали пристрастени към приложенията за запознанства, например Tinder. Обсесията ви не ви дава мира. Ежеминутно проверявате телефона си за нови съобщения, сякаш само в мрежата можете да намерите някого.

Идеи за срещи за любители на спорта, пълни с адреналин

Свързани статии

Смятате всеки, с когото се срещате, за глупак

Толкова ви е омръзнало от всичките тези неуспехи в срещите, че сте започнали да подхождате с негативизъм към всяка нова среща, смятайки всеки мъж за поредния глупак. Починете си за известно време, за да се отърсите от тази негативна нагласа, която няма да ви донесе успех.

Несигурни сте в това какво искате

Объркани сте, не сте наясно с желанията и интересите си в любовта. Лутате се в избора си. Тъкмо мислите, че сте открили подходящ човек, но скоро след това се разубеждавате. Това е признак на несигурност, който трябва да изгладите.

Започнали сте да се чудите дали изобщо сте достатъчно добри

За да откриете любовта успешно не трябва да имате и капка съмнение в себе си. Това не означава, че не трябва да сте самокритични, но тази самокритика трябва да е градивна, а не да срива самочувствието ви. Както всяка личност, така и вие имате добри и лоши черти. Бъдете в хармония с всички тях.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 6 години )
А и мъжът ми малко не е съгласен..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
preumorena sum ot ejednevieto , ot fizi4eskata rabota koiato imam , ina4e znaia iasno s kogo iskam da si izjiveia dnite ob6to s mnogo liubov , bez tulkuvania .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време