Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Дилема за Телците

12.03.2018г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовният ни живот ще бъде една смесица от отрицателни и положителни емоции. Възможни са раздели, равносметки, но няма да липсват и възможности за създаване на нови връзки. Колкото до сексуалния живот, той може да бъде доста страстен. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица може да ви се стори, че сте в любовен застой, особено ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете нови взаимоотношения с някого.

Възможно е половинката да не ви дава това, от което се нуждаете. Ето защо е важно да споделите вашите желания. Необвързаните Овни може да попаднат в капана на негативните мисли, че никога повече няма да намерят любовта. Не се отчайвайте, тя е близо до вас.

Телец

Телците ще бъдат изправени пред морална дилема, когато става дума за любов. Може да има тайни, които криете от партньора си. Тайни, които биха могли да развалят иначе нещо красиво между вас.

Не е изключено да откриете, че половинката ви е тази, която крие нещо от вас. Каквото и да е, ще ви накара да не се чувствате особено добре.

Митове за любовта, в които все още вярваме

Близнаци

Необвързаните представители на зодията, които скоро са се запознали с някого, може да останат леко разочаровани от него или нея. Дисхармония ще има и за тези Близнаци, които се намират във връзка и споделят общи финанси с половинката си. Възможно е да не стигнат до съгласие по отношение на финансовите средства, разходи.

Рак

Може да се почувствате така, сякаш партньорът ви не е толкова подкрепящ, колкото той или тя може да бъде, докато се стремите към нова възможност за кариера. Всъщност, половинката ви може да не приеме толкова добре идеята, че няма да разполагате с достатъчно време, в което да бъдете заедно. Не избягвайте важните разговори, това е единственият начин да постигнете консенсус и помирение.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )