Интимно

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

Мистериозни и вълнуващи са

15.03.2018г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Райън Гослинг е зодия Скорпион. Снимка: outnow.ch

Райън Гослинг е зодия Скорпион. Снимка: outnow.ch

Тяхната любовна енергия е толкова силна, че може дори да нарани половинката им в любовта. Представителите на зодия Скорпион – червеното и черното на зодиака, най-ярките любовници, чиито ходове рядко могат да бъдат предвидени.

Какво ги прави толкова уникални, освен силното им желание за секс?

Те влагат страст

Представителите на тази зодия искат да опознаят по-дълбоко партньорите си. Ако имате до себе си Скорпион, вероятно вече сте усетили неговата способност да ви обича на едно друго ниво, както емоционално, така и физически. Точно това го прави невероятен любовник.

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

Разговорите са вълнуващи

Скорпионите изпитват привличане към интелигентните хора, тези с хобита, интереси. За тях е важно разговорите им да бъдат дълги, вълнуващи, а не кратки и повърхностни.

Харесва им да задават въпроси на човека срещу себе си, за живота му, за да го опознаят възможно най-добре. За тях именно това отваря вратата към истинската интимна връзка. Ето защо бъдете интересни и се опитайте да поддържате по-дълъг разговор.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Уверени са в себе си

Представителите на този зодиакален знак, не позволяват на страха да ги спре да живеят живота си. Дори и да усещат страх от неизвестното, знаят как да се възползват от него, мотивирайки се да се развиват като личност и да научават нови неща.

Друго, което ги отличава от останалите зодии е, че те не зависят от никого. Ако искат нещо да бъде направено, няма да чакат, а ще действат. За тях предизвикателствата и пречките са нещо, което прави живота им вълнуващ. В любовта също рядко биха се спрели пред нещо, когато искат да имат до себе си определен човек.

Свързани статии

Мистериозни

Друго, което прави Скорпионите невероятно интересни в любовта е тяхната прикритост и мистериозност. Те обичат да пазят емоциите си, докато успеете да спечелите доверието им. Мнозина обаче намират за не толкова привлекателна тази мистерия, колкото отдръпването, което ги прави още по-любопитни да разберат какво се крие в душата на Скорпиона.

Висок стандарт при избор на партньор 

Когато избират половинка, родените под тази зодия имат стандарти, в които той или тя трябва да бъдат почти перфектни. Скорпионите имат високо самочувствие и дори могат да изглеждат малко егоистични. Именно това ги отличава от всички други зодии в любовта.

Снимка: istock

Коментирай