Интимно

3 прозрения за намиране на любовта

Къде е началото на любовта в живота ни

21.03.2018г. / 12 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Търсим любов, когато нямаме половинка до себе си, но и когато се намираме във връзка. Опитваме се да я намерим навън, без да се замисляме, че това дали ще имаме любов в живота си, зависи от един друг вид на всеобхватната любов, а нейното начало започва от нас.

Объркани и с хиляди въпроси за личното си щастие ние се нуждаем от мъдри слова, които да бъдат нашите прозрения.

В следващите редове ще прочетете 3 мъдрости. Ако четете между редовете, ще откриете скъпоценните камъни, които ще ви заведат към създаването на любовта, която наистина желаете.

Каква е любовната ви връзка според избора ви за сладолед

1. „Силата е във вас. Отговорът е във вас. Вие сте отговорът на всичките си търсения. Вие сте целта. Тя никога не е отвън.“ – Екхарт Тол

Цитатът на Тол ни напомня, че ние сме това, което търсим. Намирането на любов вътре е фундаментална практика за привличане на любов в отношенията. Ако не сте влюбени в себе си, лесно може да се объркате и да вярвате, че щастието в любовта е външно и зависи изцяло от друг човек.

За да имате желаните емоции в живота си, не забравяйте че всичко започва от вас. Чрез отношение към себе си, създавате основа за получаване на любов във всички аспекти на живота.

10 знака, че вие сте отровили връзката си 

2. „Любовта трябва да е като дишането. Тя трябва да бъде самото качество в теб – където и да си, с когото и да си, или дори ако си сам, любовта продължава да прелива от теб. Това не е въпрос на това да бъдеш влюбен в някого – въпросът е да бъдеш любов.“ – Ошо

Мъдри думи, които ни напомнят, че любовта е качество, което вече имаме в себе си. Не само това, но и качеството, което можем да усещаме с другите толкова, колкото и ние можем да усещаме. Ето защо трябва да позволим на тази любов да бъде като дишането.

Практикувайте любов всеки ден. Към себе си, приятелите, домашния любимец, близките ви. Положителната енергия привлича такава към нас.

Свързани статии

3. „Ако търсиш подслон за душата, значи си душа; ако дириш парче хляб, си хляб; ако търсиш капка вода, си вода; ако си по дирите на жестокостта, си тиранин; ако дириш любов, си влюбен. Ти си онова, което жадува душата ти.“ – Руми

Думите на мъдреца напомнят, че любовта в нас, винаги води пътя. Странното привличане вътре е вашата интуиция. Това е начинът на любовта да комуникира с вас.

Ако сте готови да се успокоите, за да чуете гласа на любовта и ако сте достатъчно смели, за да следвате призива си, ще бъдете доведени до създаване на взаимоотношения.

Коментирай
33 rate up comment 1 rate down comment
Adnan005 ( преди 6 години )