Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 април 2018

Романтика за Телците

09.04.2018г. / 07 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни интересна любовна седмица, донякъде благодарение на Марс, Венера и Меркурий. За някои представители на зодиака тя ще е изпълнена с повече романтика, докато други ще разрешават проблеми. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Финансите, мечтите ви, сякаш подредени, но когато става въпрос за любовния ви живот, там е истинска бъркотия. Тази неделя, новолуние в знака ви и Меркурий, ще ви дадат повече решителност да тръгнете по нов път.

Това ново начало е резултат от личното пробуждане, през което преминахте през последните няколко седмици, докато преоценявахте дали наистина получавате това, от което имате нужда в любовта.

Време е да направите нещо различно, нещо коренно различно, и вие го знаете. Добрата новина? Нищо няма да попречи на намеренията ви.

Телец

Венера все още се намира във знака на зодия Телец и вие определено ще привличате с лекота вниманието на представителите на противоположния пол. Това е добра новина за тези от вас, които не са обвързани сериозно. Възможно е приятелство да се превърне в нещо повече.

Ако се намирате във връзка, любовта ви ще бъде също толкова вълшебна. Вие и вашият партньор ще се преоткривате, ще се наслаждавате на романтиката помежду ви.

Близнаци

Обвързаните Близнаци е добре да „откраднат“ повече време за себе си и любимия човек. Но бъдете внимателни с кои приятели какво споделяте. Не позволявайте някой друг да бъде барометър за вашето щастие. Поне тази седмица дръжте любовния си живот изолиран. Ще се радвате, че сте го направили.

Рак

Обвързаните Раци ще се почувстват така, сякаш са се разделили с някакъв товар в любовта, особено ако напоследък са преминали през трудности с любимия човек. Вероятно и двамата сте намерили начин да подредите целите си и сте разрешили проблемите си. Тъй като двамата не сте спирали да жадувате един за друг, любовните искри няма да спират да прехвърчат между вас. Почувствайте любовта.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
znaia 4e iskam mnogo pove4e i po- hubavo v li4nia si jivot i to ne s kogo da e a samo s mujut , kogoto obojavam . no turpelivo umeia da 4akam s obi4
отговор Сигнализирай за неуместен коментар