Интимно

Причини сексът по време на ваканция да е по-вълнуващ

Мечтана почивка

21.04.2018г. / 07 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте семейна двойка с деца, вероятно не ви остава много време за секс и интимности. Ако сте работещи хора с много ангажименти, работни срещи, натоварени графици и разминаващи се смени, сигурно и за вас сексът е рядкост поради свръхумората, която ви преследва.

Мечтаете за ваканция, бленувана почивка, по време на която най-сетне да се отдадете на ласки, релакс и нежност.

Има редица причини сексът по време на ваканция наистина да е по-вълнуващ. Защо?

По-отпуснати сте

Стресът пречи на отпускането, потиска сексуалното желание и увеличава раздразнението. Когато сте обгърнати от ежедневната си среда и задължения, умората не слиза от гърба ви, а и трябва да се грижите за децата (ако имате такива), секс късно вечер или рано сутрин е последното, за което мечтаете и имате желание.

7 практики, с които да повишите настроението преди секс

Когато обаче отидете на почивка, сексът се превръща в мисъл номер едно. Основна причина за това е релаксацията на психиката и освобождаването от стреса.

Имате толкова повече време! 

По време на почивка можете да се наслаждавате на интимната си компания без изобщо да бързате. Хотелската стая е само за вас. Можете да правите секс, когато си поискате и в което кътче пожелаете.

Новата обстановка винаги е вълнуваща

Не сте го правили в хотел? Сега е моментът. Дори да сте, това няма толкова голямо значение. Онова, което оказва влияние е, че просто сте избягали от ежедневната си обстановка, а това е възбуждащо.

Чувствате се приключенски 

Самото пътуване повишава приключенския дух, дори да не сте почитатели на пътуването. Ако почивката ви е на морето, водата, горещината и потните лъщящи тела на плажа повишават допълнително градуса на сексуалната енергия.

Тантрически секс – повишете вашата любовна енергия

Ако пътувате на затънтено кътче само двамата, това създава още по-голяма възбуда и приключенска настройка.

Усещате партньора си по-близък

Някои изследвания доказват, че по време на ваканция, отпуск или пътуване с партньора, усещането за близост се увеличава. Това е така, защото прекарвате цялото време в денонощието заедно, което е различно от вашето работно ежедневие.

Обличате се секси

Когато сме на почивка носим с нас любимите си дрехи, които не можем да носим в ежедневието. Къса, разголена и секси плажна рокля – какво по-възбуждащо от това! 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
nadiavam se da ne e tulkuvane. ina4e niama na4in da mi se slu4i podobno ne6to po vreme na otpusk
отговор Сигнализирай за неуместен коментар