Интимно

Търся жена, която не е материалистка

Участвайте в играта ни "Моята връзка мечта“

10.07.2018г. / 13 14ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра „Моята връзка мечта“. Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не. Изпратете ни вашето описание за мечтана връзка на имейл адрес info@az-jenata.bg.

Ето и първите участници, които ни изпратиха техните описания на идеалната връзка. Публикуваме ги с техните инициали.

„Моята представа за връзка е да намеря жена, която да не е материалистка и да ме харесва такъв, какъвто съм, без да ме променя. Това е идеалът ми за връзка. Жена, която не мисли само за маникюри и шопинг турове из моловете, а ще иска да е домакиня, да си гледа семейството и мъжа. Ако ми помогнете да намеря такава жена, ще е чудо!“
А. Н.

* * * 

„Представям си връзка с мъж, който ще ме уважава, ще иска да се забавляваме заедно, защото досега все попадам на партньори, които са скучни, не искат да излизаме, искат да стоим само вкъщи. А аз се задушавам, социален човек съм и имам нужда да излизам повече, да пътуваме с любимия човек и отчаяно искам да намеря точно такъв мъж с авантюристичен дух. Представям си как пътуваме заедно, мечтаем и споделяме общи преживявания. Това е идеалната връзка, но не знам дали е възможно да срещна такъв мъж...“.

А. Г.

* * *

"Желанието ми е да имам връзка с човек, който ще ме уважава и ще бъде искрен с мен ."

С.М.

* * *

Очакваме и вашите писма на info@az-jenata.bg. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
и пак към теб, първи ( преди 5 години )
няма нормална жена, която да не обича да пазарува, освен когато е с пълни чанти и по задължение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
към първия участник ( преди 5 години )
не искам да те съдя, и не се сърди, това просто е моето мнение - за всеки влак пътници и ти пожелавам да намериш своята жена. но не мислиш ли, че търсиш майка си? освен ако не оставиш жена си вкъщи, и ти да осигуряваш финансите. пак ще кажа, не те съдя, но като че ли ще се опиташ да си намериш една жена, която да ти готви, чисти, пазарува, и да ти носи чехлите, и накрая ще се дразниш и ако изкарва повече пари от теб. ами, може би трябваше да включиш в мечтата си и нещо като, аз да я глезя, или пък, аз ще мия чиниите, нещо, което ще дадеш в замяна, това също трябва да ти влиза в мечтите. защото иначе малко наистина звучи като че търсиш майка си. и отново, не се сърди, аз нямам дори и такава мечта, но може би я нямам, защото искам да съм честна не само със себе си, но и с човекът до мен. а ти няма да си честен. звучиш като голямо бебе.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар