Интимно

4 пози за сигурен оргазъм

Стигнете до желаната кулминация с тези секс пози

16.07.2018г. / 11 26ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога жените казват на партньорите си, че не е проблем, дори и да не успеят да стигнат самите те до кулминация. Е, казват го за успокоение, но си е чиста лъжа. Няма жена, която да не иска да изпита оргазъм заедно с партньора си. И както добре знаем, при жените кулминационният миг идва по-трудно и по-рядко в сравнение с господата. За сметка на това пък дамите са привилегировани и могат да изпитват множествени оргазми, стига да успеят да стигнат до кулминация. За да сте сигурни, че удоволствието ще е взаимно и двамата ще сте удовлетворени от секса, добре е да го правите в пози, които почти сигурно гарантират оргазма.

Ето кои са те.

Ездачка

Тази поза позволява на дамата да контролира ситуацията и да направлява ритъма на сексуалното действие. Тя усеща кога наближава връхната точка, кога да забави или пък ускори движението и затова тази поза е сред най-добрите предложения за сигурен оргазъм.

>> 6 вида женски оргазъм <<

Модифицирана мисионерска поза

Лека промяна на тази класическа секс поза може да ви доведе лесно до така желаната чувствена кулминация. Как да стане? При модифицираната мисионерска поза е необходимо да се разкрачи над вас, а вашите крака да са свити между неговите. Това ще стегне влагалището около пениса като по този начин се стимулира клиторът и има по-голяма възможност за достигане до оргазъм и от двамата партньори.

>> Езикът на тялото не лъже, когато симулирате оргазъм << 

С крака върху раменете

Една от най-добрите пози за достигане на оргазъм е да качите крака върху раменете на партньора си и да ги стегнете в захват. Така вие ще диктувате ритъма и ще усещате най-добре позицията и наближаващото „О-о-о“.

>> Аноргазмия – що е то? <<

Кучешката поза

Любима поза за мъжете, но и за дамите, защото проникването при нея е достатъчно чувствено да ги накара да свършат. Тази поза е сред най-дълбоко проникващите, има силен захват и усещането за жената е много чувствено. Възможна е допълнителна стимулация на клитора, което ще спомогне за достигане до мощен оргазъм.

Коментирай