Интимно

Искам човекът до мен да ме приема каквато съм

Играта „Моята връзка мечта“ продължава

12.07.2018г. / 13 35ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра „Моята връзка мечта“. Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не. Изпратете ни вашето описание за мечтана връзка на имейл адрес info@az-jenata.bg.

Публикуваме и поредното писмо на нов участник в играта. Останалите може да видите тук. 

„Моята мечта е да открия мъжа, с който да постигна хармония на духовно и физическо ниво. Всеки миг, прекаран заедно, да ни носи положителни емоции, да чувстваме, че си принадлежим и че сме създадени един за друг, независимо от мястото и сезона, независимо от заобикалящите ни среда и обстоятелства, да бъдем щастливи заедно! Търся своята сродна душа, с която да изживея най-красивото чувство – ЛЮБОВ! Да знам, че човекът до мен ме приема такава, каквато съм – с всичките ми предимства и недостатъци, както и аз да го приемам такъв, какъвто е. Да сме готови взаимно да правим компромиси, за да съхраним връзката си, да уважаваме свободата на другия, и давайки му я, да го запазим до себе си. Силната любов е огън, който трябва да се поддържа, който трябва да гори в хармония у две души. И няма сила, която да изпепели тази любов, ако е истинска и споделена!“

К.Р.

* * *

Очакваме и вашите писма на адрес info@az-jenata.bg.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
името ми ( преди 5 години )