Интимно

Знаци, че бракът няма да издържи, според сватбените фотографи

Те виждат сигналите още в самото начало

17.07.2018г. / 15 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сватбените фотографи имат опит с брачните двойки още преди тяхната сватба. Те имат набито око, с което лесно могат да преценят жестовете, отношението, химията между партньорите. Това им помага да предположат с доста голяма точност дали бракът ще издържи или ще се разпадне скоро след сватбата.

Няколко сватбени фотографи споделят пред HuffingtonPost опита си зад камерата и знаците, които им помагат да преценят дали двойката ще има щастлив брак или ги чака развод.

1. Единият от партньорите е напълно незаинтересован от снимките.

„Не всеки човек обича да бъде сниман и не всеки има интерес към фотографията. Това е нормално. Но понякога човек трябва да преглътне някои свои непоносимости в името на сватбения ден и на партньора си.

8 признака, че сте влюбени в грешния човек 

Понякога се срещам с клиенти, чиито годеници се интересуват от всичко за сватбата си освен снимките. За щастие повечето от тях се съгласяват да участват в снимките заради половинките си и заради хубавите сватбени спомени.

В началото на кариерата ми веднъж ми се случи съпругът да ме наеме по телефона да заснема сватбата му. В деня на сватбата установих, че той не е предупредил съпругата си, която започна да крещи: „Разкарай това отвратително нещо от лицето ми веднага!“ 

Това направи деня наистина труден. Те се разведоха след три месеца. Мисля, че едно от най-важните неща за щастлив брак е разбирането и приемането на нуждите на партньора в дългосрочен план. В противен случай нещата няма да потръгнат.“ – Роб Гриър, сватбен фотограф от Лос Анджелис, Калифорния. 

2. Химията им изглеждаше изкуствена.

„Лош знак е, когато фотографът вижда липсата на интерес от страна на двойките и то интерес в смисъл на личен интерес. Някои двойки искат сватбените им снимки да са точно копие на изкуствените и напудрени фотографии от Пинтерест. Това, за съжаление, показва липсата на истински искрен интерес на двойката към самата връзка.

Те не показват истинските си чувства, а живеят в измислица, която скоро се разпада. Личи си, че връзката няма да издържи теста на времето, когато натуралната химия е потисната за сметка на желанието на партньорите да изживеят някаква приказка, а не реалната си любов.“ – Гретчен Уейкман, сватбен фотограф от Скотсдейл, Аризона.

Свързани статии

3. Връзката е базирана само на физическо привличане.

„Виждали сме двойки, които са наистина дълбоко привлечени един от друг и това си личи през цялата нощ на сватбеното празненство. След това тези двойки обикновено се развеждат. Спомням си една конкретна двойка. Партньорите бяха много млади и с доста добре изваяни тела. Явно привличането им е било на физическо ниво.

20 знака, че сте идеална двойка 

Личеше си колко сексуална е връзката им по езика на тялото. Те не се отлепяха един от друг през цялото време и не се страхуваха да демонстрират близостта си пред гостите.

В края на тържеството те ме поканиха да ги снимам в лична секси фотосесия в леглото им. Искаха да им направя интимни еротични снимки. Когато ми предлагаха да ги снимам не бях сигурна дали искат само да ги снимам или да се присъединя към тях. Учтиво им отказах.

Една година по-късно разбрах, че са се разделили.“ – Сол Тамарго, фотограф в Del Sol Photography в Плая дел Кармен, Мексико.

Коментирай