Интимно

Изборът на червило разкрива какви сте в любовта

Страстни или игриви

06.08.2018г. / 06 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кой е любимият ви цвят червило, а може би не е само един? Независимо от това дали харесвате бордо или днес сте избрали неутрални багри, вашият избор разкрива каква жена сте в любовта и какво послание изпращате на противоположния пол. Повече прочетете в следващите редове. А ако сте от тези дами, които не нанасят червило, означава, че в любовта търсите партньор, който да е мил, с който да споделяте, както и той с вас, тъй като не си падате по скритите игри.

Червено червило

Червеният цвят се свързва със страстта, енергията и действието. Когато една жена избира да сложи на устните си червено червило, тя изпраща емоционално заредени сигнали на представителите на противоположния пол. Освен това, изборът ѝ показва, че е смела, самоуверена, притежаваща сексуален блясък.

Пурпурно червило

Дамите, които харесват този цвят, в любовта се нуждаят от партньор, с когото могат да водят необичаен, стимулиращ разговор. Пурпурните нюанси подсказват, че жената е творчески настроена, личност, която е събрала в себе си сложност, но и уникалност. Такива дами винаги привличат мъжкото внимание.

Наситено розово

Розовите нюанси се приемат за багри на невинността, игривостта. Жените, които избират червилата си в розово, обичат любовните забавления, флирта, но често попадат на партньори, за които се оказва, че не отговарят на търсенето им. Може би трябва да си изяснят какво искат, да се почувстват по-уверени, за да привлекат половинка, която се харесва на техните тяло, душа и сърце.

Коралов цвят червило

Дамите, които харесват кораловите червила са игриви. Те искат да бъдат забелязани, във връзката си обикновено са балансирани и често са по-инициативната половинка. Движат се с увереност и винаги се отличават от тълпата, което не остава незабелязано от господата.

Червило в цвят бордо

Загадъчна, силна, но нуждаеща се от известно време, за да опознае добре мъжа срещу себе си. Изборът на този цвят червило отразява силният и решителен характер на жената. Тя е търпелива, а за да я впечатли един мъж, трябва да е наистина забележителен и похватите му за ухажване да не са банални.

Светлобежово към почти естествен цвят червило, цвят карамел, лешник

Когато става въпрос за намиране на партньор, жените, които предпочитат светлите, телесни червила са уязвими, когато се срещнат с подходящия човек. Искат да бъдат приети сериозно, могат да бъдат открити, да отдадат сърцето си, защото няма какво да крият. Тези дами са овладели много добре флирта, всеки техен жест разкрива женствеността им.

Снимки: Reuters

Коментирай