Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Стара любов може да напомни за себе си

08.10.2018г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вашите приятели ще изиграят голяма роля по отношение на любовта. Ако сте необвързани, прекарвайте повече време в приятна компания, тъй като това може да увеличи шансовете ви за нова любов. Тези от вас, които се намират във връзка, също има шанс да се забавляват заедно с приятели и да си подарят хубави емоции.

Козирог

Ако има нещо в любовния ви живот, с което не знаете как да се справите, има голяма вероятност да се посъветвате с ваши приятели. Може би те по-ясно ще успеят да видят ситуацията. Дали това, което ще чуете ще ви хареса? Вероятно не, но все пак ги изслушайте.

Знаци, че Той ви харесва, но е прекалено срамежлив

Водолей

Сексуалната ви енергия е доста висока и това е прекрасно. Възможно е да използвате тази енергия в работата и то без да се усетите, че го правите. Друга възможност е да се почувствате силно привлечени към ваш шеф или от друга авторитетна фигура във фирмата. Не е желателно да се поддавате на тези усещания.

Риби

За вас, Риби, това може да е седмица, в която да се отдадете на неангажиращи сексуални приключения. Избягвайте подобни ситуации. В случай, че сте обвързани, може да осъзнаете, че половинката ви не се държи по начин, по който ви харесва. Ако премълчите това, проблемите ще се задълбочат.

 

Коментирай
Свободно време