Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Стара любов може да напомни за себе си

08.10.2018г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на октомври ще е важно да намерим баланса във връзката. От друга страна, дълбоко привличане към някого може да се окаже разочароващо или дори катастрофално. Бъдете внимателни при свързването с бивши половинки. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За обвързаните представители на зодията това ще бъде ново начало. Изглежда че сте готови да поемете ново ниво на отговорност в живота си заедно, но то няма да дойде и без стрес. Независимо дали става въпрос за дете, за съвместна работа или за закупуване на дом, щастливото събитие може да ви изнерви малко. Не забравяйте, че сте отбор.

Ретроградна Венера в Скорпион

Телец

Тези от вас, които се намират във връзка, ще подобрят значително комуникацията с партньора си. Няма да се притеснявате да засегнете теми, в които да покажете своята уязвимост и това е хубаво. Ако има нещо, което ви е тормозело в миналото, сега е момента да се освободите от него. Няма да е лесно, но добрата новина е, че и двамата сте готови да разговаряте.

Любовен хороскоп за октомври 2018

Близнаци

Определено има нови възможности за любов за тези Близнаци, които са необвързани. Всичко това се случва благодарение на новолунието, което попада във вашия сектор на романтиката. Но тук е замесен и Плутон. Това означава, че ако се случи да създадете нова любовна връзка, това може и да е малко трудно. Може да се окаже, че сте твърде обсебени от някого. Не бързайте! За обвързаните представители на зодията може да има новина за очаквано бебе. Честито!

Рак

Миналата седмица Венера зае ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Това означава, че бивши партньори може да напомнят за себе си, искайки втори шанс или помирение. Има голяма вероятност той или тя да събудят във вас любовни пламъци и вие да си спомните за хубавите ви моменти. Дали ще се решите на втори опит?

Коментирай