Интимно

Варианти на кучешката секс поза

За незабравимо изживяване

24.10.2018г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е чувственост, необикновено изживяване, романтика, докосване на душата на другия, преоткриване на сексуалността... В него, както и във всичко останало трябва да има разнообразие. Коя е вашата любима секс поза?

В следващите редове споделяме 4 варианта на кучешката поза.

Класически вариант на позата

Класическият вариант на секс поза „кученце“ е добре познат. При него повече доминират мъжете. Предимството на този вариант е, че жената би могла да стимулира клитора си или партньорът ѝ да го прави както и с други части на тялото.

Класическата поза е подходяща и за тези двойки, които практикуват анален секс. Въпреки предимствата си има и някои минуси, като това, че липсва визуален контакт между партньорите и може би това не прави изживяването особено романтично.

Неща, които тя тайно иска в спалнята

Кучешка секс поза на кресло/диван

Ако искате да разнообразите класическия вариант и отново мъжът да е доминиращ, пробвайте да легнете по корем върху подлакътника на диван или кресло. Така ще е удобно и за двама ви, като дълбочината на проникването се запазва.

С партньора ми правихме секс всяка сутрин и ето какво се случи

Романтична кучешка секс поза

Има начин как да направите по-чувствена тази секс поза. Двамата партньори трябва да застанат първоначално като за класическия вариант. След това жената се вдига бавно назад и нагоре, докато достигне партньора си. Той от своя страна може да я прегръща и целува по шията, да я докосва на други интимни места. Тук има зрителен контакт. Темпото зависи от желанието на двамата.

Свързани статии

Мързелива кучешка секс поза

За онези дни, в които с партньора ви сте уморени, но желание за секс все пак има, е точно тази поза. Сложете на спалнята няколко големи и меки възглавници. Легнете по корем върху тях, като подложите една допълнително под корема си, за да повдигнете ханша. Партньорът ви трябва да легне върху вас, обгръщайки ви с леко свити в колената крака. Този вид физически контакт също може да добави романтика в спалнята ви.

Коментирай