Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Очакват ни положителни емоции

05.11.2018г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новолунието в Скорпион ще ни помогне да постигнем напредък в най-интимните си отношения с партньора. Също така, Юпитер се премества в знака на Стрелец, носейки голяма доза космически късмет за всички зодии. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни могат да очакват страст в първите дни на ноември. Много е вероятно любимият човек да сподели новина, свързана с финанси и да решите да направите някаква инвестиция. От друга страна, Венера все още е ретроградна във вашия партньорски сектор, но ще бъде в прекрасен ъгъл към вашия владетел Марс. Определено няма да ви бъде скучно в спалнята. Ако сте необвързани, възможно е да почувствате привличане към ваш приятел.

Телец

Ново начало във взаимоотношенията с партньора очаква Телците. Готови сте да отворите нова страница и да започнете нещо ново заедно, което да направи връзката ви още по-вълнуваща. Дайте свобода на фантазиите си и не спирайте да се изненадвате.

Любовен хороскоп за ноември 2018

Близнаци

Ноември ще бъде вълнуващ в любовен аспект за Близнаци, които ще започнат още тази седмица да усещат тези положителни вибрации. Юпитер, планетата на късмета, ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 12 години. Ако се запознаете с някого и нещата се развиват добре, възможно е това да се окаже вашата сериозна половинка. Положителни вибрации ще усетят и обвързаните представители на зодията, но необвързаните определено ще усетят промяната.

Рак

Новолунието в сряда ще окаже влияние на вашия сектор на романтиката и това определено ще повиши вниманието на противоположния пол към вас, а може би на конкретен човек. Тази личност вероятно е във вашето енергийно поле от известно време, но може би не е показвала емоции към вас. Кой знае, може това да се окаже съдбовна любовна връзка.

Коментирай