Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Ще усетим влиянието на ретроградния Меркурий

03.12.2018г. / 11 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на декември ще ни даде възможност да открием нови начини за комуникация с партньора. Има ли нещо, което ви е накарало да изпитвате недоверие или чувство че сте предадени? За това е виновен Меркурий. Вярата ви във възможностите за живот, любов и стремеж към щастие със сигурност ще бъде възстановена. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първите дни от месеца ще трябва да проведете разговор с половинката за финанси или интимния ви живот. Проблемът е, че Меркурий е ретрограден и това донякъде може да обърка мислите ви и да ви изправи пред дилема. За щастие в края на седмицата ще имате повече яснота и ще може да разрешите проблемите.

Телец

Меркурий оказва влияние върху вашия партньорски сектор. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш комуникацията помежду ви не се получава. Опитайте се да не ставате параноични, защото така ще намалите интимността с партньора. Вместо това запазете добрия тон, не спирайте да си споделяте и обърнете внимание на романтиката.

Женски хороскоп за декември

Близнаци

Новолунието във вашия партньорски сектор в петък ще ви донесе положителни емоции в любовта. Необвързаните представители имат шанс за нови познанства или стартиране на нова връзка. Ако вече се намирате в сериозна връзка, любимият човек няма да спира да ви показва чувствата си, да ви обсипва с комплименти, да ви поднася изненади. Нека има!

Рак

Ако изпитвате симпатии към някого, то тези дни ще разберете в каква посока се развиват взаимоотношенията ви. Вероятно се питате дали тази личност заслужава вашето доверие, дали е напълно честна с вас.

Може би има нещо, което ви е накарало да си мислите за него/нея, че това просто е резервна опция. След четвъртък ще може да се доверите на вашата интуиция, когато става въпрос за взимане на решения. Или ще приключите взаимоотношенията, или ще дадете шанс за нещо повече.

Коментирай