Интимно

5 очаквания за брака, които могат да го разрушат

Отърсете се от стереотипите

03.01.2019г. / 07 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато човек мечтае да открие сродната душа и да създаде семейство с него/ нея, неминуемо във фантазиите му се появяват определени представи и очаквания за това как би изглеждал перфектния брак. Всеки иска безоблачно семейно щастие, но даваме ли си сметка как понякога самите ние го помрачаваме?

Някои очаквания за брака са не просто погрешни, а направо опасни за неговото бъдеще. Опитайте да се освободите от тях, за да не помрачите щастието си без да искате.

7 признака, че бракът ви е обречен на провал

Ето кои са тези опасни нагласи, на които да не се поддавате.

Карате съпруга си да избира между вас и майка си

Вечният проблем – вие или свекървата. Трудно е за един мъж да предпочете една от двете ви по простата причина, че сте важни по различен начин. Колкото и суров да е конфликтът ви със свекървата, опитайте се да се абстрахирате от него и да дадете възможност на съпруга си да общува нормално както с вас, така и с майка си, без натиск от ваша страна.

Очаквате той да ви изслушва като ваша най-добра приятелка

Мъжете просто са коренно различни от жените. Дълбоките и прочувствени разговори и споделяния изобщо не са по вкуса им. Не карайте насила половинката си да се държи като ваша приятелка и да изслушва и споделя вълненията си. Просто няма как да стане.

Свързани статии

Не го карайте да се отказва от страстите и хобитата си

Ако искате да провалите брака си и да настроите мъжа си срещу себе си, натяквайте му, че любимите му занимания са глупави. Още по-лошо – навирайте под носа му онова, което вие обичате да правите и ще се убедите как той ще се отдръпне от вас. За да запазите брака си давайте повече свобода на половинката си.

Очаквате съпругът ви да е друг човек

Много често в представите ни си създаваме погрешен образ на човека до нас. Заблуждаваме се, че е такъв, какъвто ни се иска, а не какъвто е всъщност. Впоследствие това може да доведе до разочарования, конфликти и думи, с които да нараните отношенията си.

Какъв брак ви очаква според линиите на ръцете

Очаквате той да предпочете вас пред приятелите си

Всеки от вас е имал своя живот преди брака. В него участват други хора, които невинаги половинките познават. За да запазите брака си разберете, че е от огромно значение да не се опитвате да откъснете мъжа си от неговите приятели. Така само ще го отблъснете.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
мъж ( преди 5 години )
Ако ги правите тея неща имате сериозно личностно отклонение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар