Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 януари

Венера и Юпитер ще направят любовта ви по-вълнуваща

07.01.2019г. / 17 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква романтично космическо събитие. Венера ще навлезе в знака на Стрелец, което ще направи любовния живот много по-вълнуващ. Тази вибрация ще се задържи до 3 февруари. Това, към което ще се стремят представителите на зодиакалните знаци ще бъде създаването на стойностна любовна връзка или задълбочаването на вече съществуващата. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Настроени сте оптимистично по отношение на любовта и има защо. Заслуга за това има Венера, която ще ви накара да мислите, че любовта е наистина най-вдъхновяващото чувство на света. Обвързаните Овни ще се почувстват по-жизнени и безгрижни за връзката си. Очакват ги забавни моменти с любимия човек, истинска близост. Необвързаните представители на зодията имат шанс за интересни запознанства. Бъдете отворени за нови възможности.

Телец

Ще се почувствате по-свободни, когато става въпрос за задълбочаване на сексуалната връзка между вас и партньора ви. Ако досега сте сдържали вашата сексуалност или сте ограничавали интимността по някакъв начин, то сега всичко ще се промени. Навлизането надълбоко в любовта е начинът да изпитате пълна радост във вашата връзка.

Любовен хороскоп за януари 2019

Близнаци

Венера се движи във вашия сектор на взаимоотношенията, което ще ви донесе удовлетворение от любовната ви връзка. До 3-ти февруари ще бъдете в рядката и завидна позиция, а Венера и Юпитер ще окажат положително влияние на любовния ви живот. Очакват ви хубави моменти и нови възможности, ако търсите половинката си.

Рак

Обвързаните Раци ще проведат важен разговор с половинката. Не е задължително той да бъде в отрицателна посока, напротив. Може да осъзнаете колко стабилни партньори сте един за друг. Меркурий и Сатурн ще се свържат във вашия партньорски сектор. Поддържането на реалността е единствения начин да управлявате вашите взаимоотношения. Няма място за илюзии.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати