Интимно

Любовен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Стрелците ще привличат погледите към себе си

28.01.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще взимаме важни решения в любовта, но невинаги ще са правилни. Предстоящата промяна в позицията на Венера ще ни накара да търсим онази любов, която продължава цял живот. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

На представителите на зодията няма да им липсва ентусиазъм да постигат успехи в работата, но нещата може да не се случват според очакванията им. Как това ще се отрази на любовния им живот? Ще имате желание да се разтоварите от всички негативни емоции и партньорът ви ще понесе товара ви. Въпреки напрежението, не забравяйте за романтиката. Ако сте необвързани, организирайте си излизане с приятели в почивните дни. Има шанс за интересно запознанство.

Телец

Вашата управляваща планета на любовта, Венера, ще промени подхода ви към романтиката до 1 март. Бъдете оптимистично настроени, но в известна степен и предпазливи. Вие сте тези, които ще създадете късмета си в любовта. Не губете време и възможности, особено ако сте необвързани. Има възможности за нови контакти. Обвързаните Телци ще се радват на хармония и преоткриване с партньора.

Близнаци

През тази седмица Близнаците ще трябва да пазят любовния си живот от приятел. Той или тя може да се опита да повлияе на връзката ви по много начини. Фокусирайте се върху тези приятели, които излъчват положителни вибрации и не се опитват да попречат със „съветите“ си на любовта ви. Ако сте обвързани, в края на седмицата може да получите хубави новини за финансите на половинката ви.

Рак

Вие или вашият партньор може да използвате секса като „оръжие“ тази седмица. Изглежда, единият от вас, се опитва да контролира или манипулира другия, за да получи това, което иска. Това е погрешна тактика, освен ако не искате връзката ви да се „детонира като бомба със закъснител“. Преразгледайте подхода си. За щастие до края на седмицата ще можете да нормализирате нещата. Мирът и стабилността във вашите взаимоотношения могат да надделеят.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
*** , osobeno za bliznaka...govoria bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар