Интимно

3 секс пози за незабравим женски оргазъм

За незабравими моменти с партньора

08.02.2019г. / 15 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може ли сексът да бъде приятен и без да достигнем до оргазъм? На този въпрос всяка жена би отговорила различно. Едно е сигурно, това което искаме да получим всеки път от интимните моменти в спалнята е оргазъм. Силен, разтърсващ, незабравим. Вижте 3 секс пози, с които няма как да не достигнете до кулминация.

Поза костенурка

Костенурката е другата страстна версия на кучешката секс поза. За да я изпълните, застанете на спалнята като за кучешка. След това бавно свийте ръцете и бедрата към тялото си, за да изобразите нещо като костенурка. Партньорът ви застава зад вас, като може да поддържа позицията си на колене или да легне върху вас обгръщайки ви с ръцете си.

4 пози за сигурен оргазъм

Поза бодигард

Тази секс поза е много лесна за изпълнение и не по-малко чувствена от всички останали. Двамата партньори застават изправени, като жената е с гръб към него. След като той проникне, може да продължи да гали партньорката си, да я целува по шията. Поза, която кани партньорите да достигнат друго ниво на интимност, в която всичко се случва бавно и чувствено.

Свързани статии

Поза клек

Тази поза е за онези дами, които обичат да са отгоре в поза Ездачка. Може да започнете с нея, след което да преминете към клек. Докато сте обгърнали с бедра партньора си, сменете позата си, като застанете над него клекнали. След това започнете да се движите нагоре-надолу клякайки в желаната от вас динамика. И тук, както при поза Ездачка, партньорът ви може да се включи с движения. Единственият недостатък е, че натоварването на бедрата и колената е повече отколкото при поза ездачка, но пък оргазмът е незабравим.

Разбира се не забравяйте за кучешката и мисионерската пози. Класически, но и с тях може да достигнете до кулминацията.

Коментирай