Интимно

Кога ще се появи правилният човек в живота ни?

Когато най-малко очакваме

19.02.2019г. / 07 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всеки търси нещо определено. Търсим правилният човек. Този, който ще бъде разбиращ, обичащ, подкрепящ, който ще ни кара да се усмихваме, наш най-добър приятел. Ако все още не сте го срещнали, ето кога ще се появи той.

Правилният човек ще се появи в живота ви, когато най-малко го очаквате. Тогава, когато не търсите активно любов, когато дори осъзнаете, че не се нуждаете от него.

Правилният човек ще ви намери, когато се отърсите от цялото емоционално бреме, което носите със себе си.

Правилният човек ще влезе в живота ви, когато станете уверени в своето Аз, гледайки напред с оптимизъм и ентусиазъм. Когато осъзнаете, че никой не трябва да ви прави щастливи, защото истинското щастие идва отвътре.

Правилният човек ще влезе в живота ви, когато имате нужда от урок. Той ще дойде, когато имате комфорт и стабилност в живота, когато нещата започнат да стават лесни.

Истини, които определят колко ще продължи връзката ви

Правилният човек ще разклати леко застоялия ви живот в онзи момент, в който започнете да се чувствате така, сякаш сте достигнали нещо, което трябва да бъде преминато, прескочено.

В него ще намерите силата, която ще ви изведе от зоната ви на комфорт, с която ще преместите планини, когато усетите, че сте спрели да растете, да се развивате като личност.

Когато разберете коя/кой сте, когато имате реална представа за живота си, за ценностите, тогава ще срещнете него – правилният човек.

Знаци, че Той ви харесва, но е прекалено срамежлив

Стойностната любов се появява в живота ни, когато се научим да се освобождаваме от хората, които не ни дават смисъл. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад, което ви пречи да сте щастливи.

Бъдете истински, защото в истинската любов няма място за фалшиви игри. Всичко е искрено.

Свързани статии

Когато се откажете от това да контролирате всичко в живота си, тогава ще се появи и правилният за вас човек. Защото любовта не е контролираща.

Научете се да се грижите за себе си. Обърнете внимание на емоциите, тялото си, на това, което ви прави щастливи. Тогава ще се появи така очакваната любов.

Правилният човек ще стане част от живота ви, когато сте готови да го посрещнете. Нито по-рано, нито по-късно. Доверете се на Вселената!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
vseki mig mu go kazvam 4e go obojavam i obi4am , vseki den go 4akam , stiga toi da e gotov . tova ot dosta vreme e taka. kazano e kogo i po kakuv na4in obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар