Интимно

3 зодии, които са трудни за обичане

С тях връзката не върви хармонично

20.02.2019г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колкото и да не ви се иска да вярвате, зодиакалният знак, под който сме родени оказва влияние върху любовните взаимоотношения. Има представители на зодиака, с които можем да създадем пламенни връзки и такива, които са трудни за обичане.

Кои 3 зодии спадат към втория тип, вижте в следващите редове.

Зодия Дева

Представителите на зодия Дева са независими, практични и често самодостатъчни. Ако има някой, който може да анализира постоянно връзките си, то това са те. Успяват да изградят психическа защита за всички, което рядко ги поставя в ситуацията на „разбитите сърца“.

Трудно се доверяват, затова трябва да мине доста време, докато допуснат партньора до себе си. Ако успеете да спечелите доверието на Дева, трябва да бъдете щастливи и горди от постижението си. Друго, което прави тези личности трудни във връзката си е постоянното желание за контрол, както и непрекъснатите критики.

7 правила на любовта от Хули Леонис

Зодия Скорпион

Само представител на тази зодия може да ви държи в напрежение по отношение на неговите истински емоции и намерения. Трудно е да се „прочете“ един Скорпион, още повече че понякога не знае какво иска.

Ако трябва да знаете нещо за него това е, че той иска да доминира и контролира. Но не само това. Той е склонен да се прави на детектив в една връзка. Ако се съмнява и най-малко във верността на половинката си, може да бъде и агресивен.

Свързани статии

Зодия Стрелец

Стрелецът е прекрасен и отличен партньор, но за кратко. Повече от всичко той предпочита свободата си. Представителите на тази зодия са по-подходящи за сезонна връзка без задължения. Ако сте на вълна сериозна връзка, може да си останете разочаровани. Стрелците са активен знак и постоянно искат да са в движение, търсят нови предизвикателства.

Ако половинката им не ги заинтригува, бързо ще се отегчат. Но достигайки по-зряла възраст, сякаш успяват да постигнат баланс, да се задържат на едно място, в една връзка.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
ne se interessuvam mnogo ot zodia . obojavam prekrasen goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар