Интимно

3 пози за секс по време на месечен цикъл

За чувствено изживяване

27.02.2019г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Настъпването на месечния цикъл е свързано с редица неразположения, които се проявяват още по време на предменструалния синдром. В онези дни емоциите, които ни връхлитат се сменят толкова бързо...

В един момент искаме да си лежим и да хапваме любимия сладолед или шоколад, а в друг да правим любов. Сексът по време на месечен цикъл, помага на тялото да освободи всички видове биохимикали, включително окситоцин и ендорфини, които облекчават дискомфорта.

Ако онези дни не пречат на вас и любимия човек да се наслаждавате на интимността си, вижте 3 секс пози за чувствено изживяване.

Поза кученце, но с мека възглавница

Тази поза не само ще ви осигури повече комфорт, но ще ви помогне да се свържете емоционално с половинката си, особено в период, в който се чувствате по-уязвими, по-раздразнителни от обикновено. Поза кученце с подложена една или две възглавници под корема, повдига таза нагоре, осигурява дълбоко проникване, облекчава напрежението в мускулите, действа успокояващо, интимно.

Тя може да бъде много чувствена, всичко зависи от вас и партньора ви. Ако предпочитате тази поза, партньорът ви би могъл да проникне и отзад.

5 причини да правите секс по време на цикъл

Под душа

Най-добрият начин да почистите бързо и лесно след секс, когато сте в месечен цикъл е да го практикувате в банята под душа. Тъй като в банята не е безопасно, мокро е и може да се нараните, бъдете внимателни при избора на секс поза.

Във ваната е добро решение, в нея може да практикувате поза кученце. Ако не разполагате с вана, опитайте изправени. Обърнете се с гръб към партньора си и се подпрете на стената. Действайте бавно и чувствено. Нека той ви обгърне с тялото си и се насладете на момента.

3 секс пози за незабравим женски оргазъм

Поза лъжички

Тази секс поза дава много предимства. Можем да я практикуваме по време на анален секс, сутрин, когато все още не сме се разсънили, за мързеливите дни и по време на месечен цикъл. Има само една лека промяна.

Легнете като за поза лъжички, но леко извъртете коремчето надолу, без да го притискате. Така ще се оформи по-добър ъгъл за удоволствие при проникване и ще намалите риска от това да изцапате спалнята. Останалата стимулация остава на вашето въображение и това на любимия човек.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Данчо ( преди 3 години )
То при нас са две пози от години, мисионерската и лъжичка. Във тората правим *** секс . И не само като е в цикъл жената.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време