Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 март

Очаква ни интересна любовна седмица

03.03.2019г. / 07 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Март започва със силно желание да обичаме и да бъдем обичани. По въпросите за любовта, нещата ще ни се виждат по-хубави отколкото са. Възможно е да се заблудим, но бързо ще открием разликата между това да сме истински влюбени или просто да сме влюбени в идеята за любовта. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта може да ви донесе невероятно блаженство, но също така и невъобразима болка. И все пак Овни, вашата философия тази седмица ще бъде „По-добре е да сте обичали и загубили, отколкото никога да не сте обичали“. Венера ще повлияе на любовния ви живот. За някои представители на зодиака това може да означава, че ще имат неизяснени емоции и привързаност с определен човек. Колкото повече настоявате взаимоотношенията ви да станат по-сериозни, толкова повече отсрещната страна може да се дърпа.

10 признака, че имате връзка с неподходящ човек

Телец

Вашите приятели определено няма да ви оставят да се заблуждавате. Ако сте сложили розовите очила и всичко край вас е романтика, те ще ви напомнят, че избраникът ви може би не е толкова специален. Възможно е човекът с когото се срещате да не ви оценява като личност така, както заслужавате. Дали е добре да помислите върху това... От друга страна, обвързаните Телци ще се радват на любовна хармония.

Близнаци

Вълнуваща любовна седмица очаква представителите на зодия Близнаци. Това ще се случи благодарение на Марс. Всъщност до 15 май ще се радвате на благоприятен любовен климат и разбира се обожатели. Не само е хубаво да поставите началото на ново начинание, но е време и да преоткриете любовта. Няма да останете незабелязани от противоположния пол, независимо дали сте необвързани или се намирате във връзка.

3 пози за секс по време на месечен цикъл

Рак

През първата седмица на март, Раците ще проявят повече мъдрост що се отнася до любовта. Имате най-добри намерения към партньора си, както и цели свързани с връзката ви. В същото време обаче разбирате, че любовта не е притежание, тя се дава безусловно. Хубавото е, че вашата мъдрост и действия ще бъдат възнаградени.

Коментирай
Свободно време