Интимно

Да обичаш някого от зодия Риби

Как да запазите такъв партньор до себе си

07.03.2020г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на зодия Риби – мечтатели, имащи способността да останат влюбени завинаги. Да се влюбиш може би не е толкова трудно, но да намериш специален човек в любовта и да успееш да го запазиш, изисква усилия. Ако в живота ви вече има такъв човек и е от зодия Риби, вижте как да направите връзката си с него дълготрайна.

20 отличителни черти на зодия Риби

Бъдете отворени в комуникацията си

Представителите на тази зодия никога не се колебаят да изразят как се чувстват. Комуникацията е изключително важна за тях, ето защо в любовта търсят партньор, който би бил отворен към техните проблеми и емоции. Бъдете готови не само да бъдете добър слушател, но и да споделяте вашите усещания. Рибите са известни със способността си да се настройват към чуждите емоции. Винаги са готови да помогнат на другите.

С какво жените Риби са толкова специални?

Понякога толкова затъват в чуждите проблеми, че забравят за собствените си. Тъй като нерядко се борят с проявяването на силните си емоции, те се нуждаят от партньор, който да ги насърчава да освободят мислите си, който е готов да ги изслуша.

Осигурете стабилност в отношенията

Рибите са спонтанни и вече би трябвало да сте го разбрали. Това на моменти може да се окаже малко натоварващо, защото настроенията им може да се променят във всеки един момент. Ако искате да запазите този партньор в живота си, ще се наложи да приемете неговата спонтанност, за да има баланс във взаимоотношенията ви. Създайте стабилна основа за двама ви и така ще плените сърцето му.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Риби?

Дайте пространство на партньора си

Представителите на зодията обичат да имат специално време за себе си. В това време те се презареждат, събират мислите си, правят планове, мечтаят. Ето защо за тях е важно любимият им човек да уважава това тяхно решение и нужда. Покажете на вашата Риба, че има пълната ви подкрепа.

Бъдете разбиращи

Като цяло, представителите на зодия Риби просто се нуждаят от някого, който наистина да ги разбира и да не ги съди. Те търсят открито общуване, добра комуникация, разбиращ партньор, който ги кара да се чувстват в безопасност и щастливи. Не се съмнявайте, ако им дадете всичко това, те ще го оценят и ще ви обсипят с любов.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати