Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Ще има объркване в любовта

11.03.2019г. / 10 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В период на ретрограден Меркурий, най-трудното нещо, с което ще трябва да се справим в любовния живот е комуникацията. Ще трябва да прозрем някои истини, които само ни пречат да продължим напред и да търсим щастие в любовта. За кои представители на зодията ситуациите ще са объркващи, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Имате големи надежди относно любовта, но те ще отстъпят на объркващите ви усещания. Ще търсите отговори, но няма да получите всички и е възможно да осъзнаете, че сте били заблуждавани. Дали не сте били поставили някого, към когото сте имали силни чувства на пиедестал? Време е да видите реалността.

5 знака, че той ви използва

Телец

Когато става въпрос за интимните моменти в спалнята, то тази седмица ще ви е силна, уважаеми Телци. Марс все още е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Сатурн. Това ще помогне много на сексуалния ви живот. Ако сте обвързани, заслужава си да говорите повече с любимия човек за любов. Ако сте необвързани и разочаровани в любовта, разговорите с приятели може допълнително да ви объркат.

Близнаци

Ако в последно време сте почувствали липса на интимност с партньора си и това ви е разочаровало, накарало ви е да се отдалечите един от друг, то тази седмица нещата ще се променят. Колкото повече обичаш някого, толкова повече той има силата да те нарани. Това е неудобна истина за любовта. За щастие, ще може да се свържете отново един с друг с любимия човек и да подобрите нещата.

Любовен хороскоп за март

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се свържат с любимия човек на духовно, морално и интелектуално ниво. Той или тя ще ви подкрепи във вашите планове да се надградите с някакви обучения или пък да се развивате в работата. Освен това ще имате възможността да покажете интензивната любов, която изпитвате един към друг.

Коментирай