Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Ще има объркване в любовта

11.03.2019г. / 10 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В любовния живот на Лъвовете може да настъпи объркване, продиктувано от интимността и парите. С ретроградния Меркурий във вашия 8-ми дом за споделяне и свързване, изглежда нещата няма да вървят гладко. Време е да спрете да избягвате проблемите, тяхното обсъждане и разрешаване.

Дева

Тази седмица ще се случат много неща за вас и половинката ви. Ще може да разрешите проблеми, които не сте могли преди това. Хубавото е, че и двамата ще сте отворени нещата да се случат по един спокоен и разумен начин. Не забравяйте и за романтиката.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Везни

С партньора може да се чувствате така, сякаш всичко в живота ви е дезорганизирано. Ако това е така, то тази седмица ще обсъдите как бихте могли да поправите нещата. Външно връзката ви изглежда идеална, но вътрешно, на емоционално ниво е като „разхвърлян гардероб“. Време е за почистване, Везни!

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Скорпион

Любовният ви живот ще е истинска бъркотия. А може би всичко е в ума ви? Ще имате възможността да разрешите дилема по отношение на любовта, която ви е накарала да се чувствате некомфортно в последно време. Но възможно е стара любов да поиска втори шанс от вас. Не взимайте веднага решение.

Коментирай