Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Нови възможности в любовта

15.04.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако изпитвате силни чувства към някого, то няма да се поколебаете да ги покажете. Внимавайте да не направите повече от предвиденото разходи в името на любовта. Необвързаните Лъвове ще имат потенциал за нова любов след събота. Той или тя ще има различен подход към много неща в живота.

Дева

Парите и любовта ще се пресичат за вас по положителен начин. Любимият ви човек ще бъде вашия благодетел. Възможно е да получите премия или друг вид повишаване на дохода и партньорът ви да сподели тази радост с вас. Въпреки че парите не купуват любов, интимният ви живот ще стане малко по-приятен.

4 начина да заздравите връзката си

Везни

Емоционална топлина ще проникне във вашия любовен живот. Всичко ще започне с пълнолунието във вашия знак. В случай, че усещате някакво разминаване на емоционално ниво с любимия човек, сега е моментът да обсъдите това. За щастие ще искате и ще успеете да постигнете хармония във връзката си. Просто трябва да намерите точния подход един към друг.

Типове поведение, които най-силно привличат мъжкото внимание

Скорпион

Какво сте готови да платите за любовта? Ако се срещате с някого, възможно е да се чувствате така, сякаш вие сте този, който плаща всичко, буквално и преносно. Внимавайте как харчите! Необвързаните Скорпиони имат шанс за ново и интересно запознанство.

Коментирай