Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Нови възможности в любовта

15.04.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще са готови за промяна в любовния пейзаж. Раздвижване в социалния им живот може да отвори нови перспективи за запознанства. Забавлявайте се извън дома. Бъдете готови за флирт и приятни изживявания. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония.

Най-добрите и най-лошите храни за вагинално здраве

Козирог

За Козирозите ще е важно да се фокусират върху любовния живот, дома и семейството. Венера ще окаже положително влияние върху всичко това. Необвързаните представители на зодията ще имат шанс за ново познанство, но трябва да бъдат по-активни и да не се затварят у дома.

Водолей

Нови идеи по любовните въпроси. Такава ще бъде за вас любовната седмица. Меркурий и Венера ще ви съдействат комуникацията да върви гладко с някого, към когото изпитвате силни чувства. Ако вече се намирате във връзка, с любимия човек ще вземете важно решение за ново начало и то в положителния смисъл.

Знаци, че сте срещнали любов от минал живот

Риби

Венера все още ще се движи във вашия знак и не само, че излъчвате привлекателност, но и нежност, любящи вибрации. Това кара представителите на противоположния пол да се привързват към вас. Не се изкушавайте да обещавате повече. Проблемът е, че искате партньорът да ви се възхищава, но накрая нищо не давате в замяна.

Коментирай