Интимно

Доколко да бъда откровена с бъдещия ми съпруг

Ева Кулева очаква вашите въпроси

04.05.2019г. / 06 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Започвайки нова връзка, премълчаваме някои неща от миналото ни пред новия ни партньор. Времето минава, но несподеленото започва да ни тежи. Дали трябва да споделяме подробности за миналия си интимен живот, доколко да сме откровени с настоящата си половинка? На тези въпроси на наша читателка, днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?", отговаря лайф коуч Ева Кулева.

Въпрос: Жена съм и се чудя доколко да бъда откровена с бъдещия ми съпруг. Дали да споделя за прекъсвана нежелана бременност в миналото от друг партньор, дали да дам точната бройка интимни партньори, с които съм била, или да не споделям нищо. Моля за съвет, защото съм много объркана.

Ева Кулева: Вече съм отговаряла на подобен въпрос, виж какво препоръчах на читателката тук Доколко да сме искрени за интимното си минало

В допълнение искам да те попитам как би обогатила вашата връзка, ако споделиш за прекъснатата нежелана бременност в миналото? Има ли конкретна причина да искаш да го споделиш? И от какво се притесняваш, защо не си го споделила до момента?

По отношение на точната бройка интимни партньори, с които си била, не виждам причина да я споделяш. Не виждам причина и някой да си води сметка за точната бройка изобщо, нито да се интересува от бройката на другия.

Хора, които задават подобни въпроси, обикновено се чувстват несигурни и имат нужда от потвърждение, че са специални, единствени и обичани. Можете да поговорите с партньора ти, от какво има нужда той, за да се чувства обичан от теб. Видеото за 5-те любовни езика ще ви помогне да определите кои са вашите водещи езици и как да изразявате чувствата си един към друг, така че другият да се чувства обичан: https://rarerelationships.eu/video-blog/

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Ден ( преди 4 години )
Точно това си мисля и аз, това е част от опознаването на човека, цялото му минало, какво му се е случвало, как е живял, може да има отношение и до здравословното му състояние и т.н.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
bravus ( преди 4 години )
Комплименти за коментара на Анапо-добре да се започва на чисто
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Ана ( преди 4 години )
Глупости!По-добре сподели и да ти е спокойно,отколкото да създадеш семейство,в което всичко се крие и бъши,щото какво ще кажат хората.Не мислите ли,че семейство,живеещо в тайни и в къща от карти,в един момент няма да се разпадне именно заради такива тайни?Познавам такова семейство,живеещо в страх,някой да не каже тайните,които крият.Това живот ли е?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар