Интимно

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Вижте кои са

29.05.2019г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта може да бъде магнетична. Има партньори, които ни привличат по определен начин, повече от всички останали. За обаятелността на дадена личност може да допринесе и зодиакалния ѝ знак. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме мъжете от кои три знака винаги успяват да разтопят женското сърце.

Везни

Мъжът от зодия Везни разбира и обича любовниците си, което е най-привлекателното му качество. Управляван от Венера, планетата на любовта, той знае как да се отнася към жените, социален е и излъчва позитивност. Той може да бъде романтик и да харесва вечеря на свещи или разходките на плажа по залез. Но също така има и гъвкав ум.

Боравенето с мисълта и очарователния начин, по който употребява с думите, прави разговорите продължителни, интересни. В допълнение мъжът Везни има истински усет за стил, затова не избира и случайно местата за среща. Що се отнася до връзките, той държи на партньорката си и е истински джентълмен.

5-те зодии с най-хаплив език

Скорпион

Има една тиха интензивност в мъжете, родени под знака на Скорпион. Знаете ли, че актьорът Хоакин Финикс е представител на тази зодия? Сега се опитайте да се сетите какво магнетично излъчване има той. Така е и при останалите мъже Скорпиони. Когато те погледнат, сякаш те хипнотизират. Сексуалният им магнетизъм... това е една от притегателните им сили.

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Тъй като този знак от зодиака се управлява от Плутон, тези мъже може да не са толкова склонни да ви споделят своите най-дълбоки чувства. Но това не означава, че са повърхностни. Могат да бъдат ревниви, контролиращи.

Успеете ли да намерите душевността на такъв мъж, може да останете свързани за цял живот. Що се отнася до секса, трябва да знаете, че Скорпион е най-сексуалният знак в зодиака.

Защо жените Телци са толкова специални?

Телец

Има един „земен“ чар и увереност, който прави секси Телеца. Дори и да не е красавец, той винаги успява да постигне целите си в любовта. Забавен и флиртуващ, когато става въпрос за създаване на трайна връзка, Телецът не бърза. Може дълго време да е необвързан, докато не се появи точната за него партньорка.

Добър е с ръцете си, когато докосва, масажира, освен това е и чувствен любовник, защото му е любопитно да „изучи“ тялото на партньорката си. Успява да създаде едно спокойствие, което кара жената до него да се чувства сигурна. Обича хубава храна, лукса и с радост ще ги сподели с вас, за да ви бъде приятно.

Коментирай