Интимно

Какво да правите, ако никой не харесва половинката ви

Възможно ли е да са прави

05.07.2019г. / 11 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се влюбите обикновено слагате розовите очила и обръщате гръб на негативните черти на половинката си. Той е перфектен във вашите очи и това е прекрасно чувство на щастие, което повечето хора изпитват. Невинаги, за съжаление, близките и приятелите ви гледат на него със същите розови очила. Всъщност дори не е необходимо човекът до вас да е наистина неподходящ или в известен смисъл лош, за да не бъде харесван. Това може да се случи просто защото приятелите ви, близките ви и той просто не си допадат.

Знаци, че сте открили сродната душа и голямата любов>>>

Когато обаче абсолютно никой не го харесва, а само вие, може би имате повод за размисъл. Какво трябва да направите?

Слушайте

Лесно е да махнеш с ръка и да загърбиш мнението на другите, мислейки си, че те просто не разбират. Още по-лесно е да се повлияеш от човека, в когото си влюбен в момента. Но е важно да осъзнаете, че след като всички имат нещо против настоящия ви партньор, значи има вероятност да са усетили нещо, което вие не сте. Вслушайте се в онова, което близките и приятелите ви мислят. Може да имат право. Дори да не е така, трябва да обърнете внимание на мнението им, за да си сверите часовника. Може да научите нещо, за което не сте предполагали преди.

Емоционално зависими или влюбени?>>>

Крачка назад

Това не означава да скъсате с приятеля си моментално. По-скоро е добре да помислите за някои неща. Непрекъснато ли сте заедно? Как се държи той в компанията на ваши приятели и близки? Как се отнасят те към него? Напряга ли се обстановката? Готови ли сте да рискувате всичките си контакти заради връзката с този човек?

Свързани статии

Животът е съвкупност от взаимоотношения. За да сте щастливи с даден човек не трябва да прекъсвате връзките си с други хора, важни за живота ви. Трябва да се намери начин той да бъде внедрен в живота ви и вие в неговия. В противен случай нещата постепенно стават твърде трудни и напрегнати.

Фрази, които половинката ви има нужда да чува>>>

Обмислете плюсовете и минусите

Когато направите този анализ в главата си, ще ви е по-лесно да прецените на какъв етап сте, какво всъщност искате и очаквате от връзката и дали ще го получите. Ако минусите взимат превес е време да помислите дали пък близките ви не са прави.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )