Интимно

Въпроси, които да си зададете, преди да му дадете втори шанс

Той иска ли да бъде част от живота ви?

02.08.2019г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога след раздяла се случва в живота ни отново да се върне бившият. И понякога нещата се случват от втория път. Но когато миналата любов напомня за себе си винаги се питаме дали да дадем втори шанс или не. В следващите редове ще видите 6 въпроса, които е важно да си зададете, преди да вземете окончателно решение.

Той променил ли се е?

Връзката ви с него е била абсолютна бъркотия. Може би е направил нещо, което ви е наранило, има ли сте очаквания, които не са се оправдали. Сега е моментът да се запитате дали той се е променил в положителна посока. Няма да ви е лесно да си отговорите, затова отделете си нужното време, за да го опознаете отново преди да му дадете втори шанс.

Линиите на сърцето разкриват какъв е партньорът ви

Необвързан ли е?

В последните години, комуникираме с познати основно чрез социалните мрежи. Как комуникирате с него? Само чрез тях, чувате се по телефона? А по кое време на деня се случва и как протичат разговорите ви? Всичко това е показател дали той наистина иска да се срещате отново без да бързате към спалнята или е обвързан/необвързан, пише ви предимно вечер, защото иска просто забавление.

Попитайте го кога е приключила последната му връзка

Това е важен въпрос, защото ако раздялата е била сравнително скоро, той още страда за бившата си, едва ли ви се иска вие да сте за отскок и да не гледа сериозно на вас.

4 начина да си върнете бившия

Той иска ли да бъде част от живота ви?

Или просто преминава, за да се позабавлява, докато чака да се появи нещо по-добро. Винаги си личи, когато един мъж иска да бъде нещо повече за вас, а вие сте значима за него. Няма да бърза със секса, ще проявява интерес към вас, разговорите ви няма да са повърхностни, срещите ви ще се надграждат.

Свързани статии

Попитайте го какво очаква от подновяването на взаимоотношенията ви

Това е важен въпрос и не бива да се притеснявате да го зададете, за да не се окажете заблудена. Все пак това е бившият ви, а не някого с когото сега се запознавате. Дали търси забавление или иска нещо стойностно. След това се запитайте отговорът му устройвали ви?

Попитайте го за вашата раздяла

Преди да решите дали да продължите с крачка напред и да рестартирате взаимоотношенията ви, погледнете към миналото ви. Как и защо се случи раздялата? Каква е неговата версия на нещата сега, когато погледне назад във времето? Отговорите са много важни, защото ще ви покажат дали наистина си заслужава да опитате отново или ще си загубите времето.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време