Интимно

Как мъжът от зодия Лъв показва, че ви харесва

Отделя ви голяма част от вниманието си

06.08.2019г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещате се с мъж от зодия Лъв или сте привлечена към него, но все още няма развитие във взаимоотношенията ви? Със сигурност се вълнувате дали той е привлечен към вас. Тъй като за представителите на силния пол родени под тази зодия е характерно флиртуването, игричките, понякога поведението им може да бъде подвеждащо. Въпреки това има някои детайли, които подсказват, когато те наистина харесват една жена, като това да запомнят малки подробности за нея. За това какво харесва или пък не, кои места иска да посети и т. н.

С него може да бъдете себе си

Родените под знака на зодия Лъв обичат да са център на вниманието, особено мъжете. За тях личната свобода е много важна и рядко биха допуснали някого, който да отнеме от светлините на прожектора. Но когато мъжът Лъв има интерес към някоя жена, той е склонен да направи изключение, да ѝ позволи да бъде себе си, да изрази емоциите си. Той ще направи усилия тя да се чувства комфортно в компанията му.

 

 

Мъжът Лъв в секса и любовта

Отделя ви голяма част от вниманието си

Един от очевидните признаци, по които ще ви покаже, че ви харесва е вниманието към вас. Знакът на зодия Лъв често се свързва с желание за внимание, похвала и възхищение. Ако вие покажете всичко това към мъж роден под този знак и той ви харесва, не се съмнявайте, че вниманието към вас ще се върне. Не само ще ви сподели как той самият се чувства, но ще прояви интерес към личността ви, дори може да ви подкрепи в нещо, за което не сте били сигурни, че може да направите. Харесва ли ви, цялото му внимание ще бъде ваше.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Лъв?

Романтиката в него се събужда

Ако все още не сте информирани, знакът на зодия Лъв се свързва със страст, романтика, любов. Мъжете родени под този знак се разгорещяват, когато са влюбени и не спират да показват своята привързаност към партньорките си. Ще се радват да създадат повече романтични и забавни моменти, да поднасят малки изненади.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
otdavna sum kazala 4e samo golemia mi liubim bliznak i malkoto blizna4e sa moia sviat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар