Интимно

Как мъжът от зодия Овен показва, че ви харесва?

Той определено обича да флиртува

17.03.2020г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ще иска да се срещне с приятелите ви

Един от явните признаци, че ви харесва е желанието му да се срещне с вашите приятели. За него е важно да знаете, че се интересува от вашето обкръжение, от социалния ви живот. Разбира се, ще се подготви достатъчно добре, така че да изглежда не по-малко от рицар в блестящи доспехи.

Влюбеният мъж Овен може да бъде истински чаровник, така че той ще спечели доверието и симпатиите на другите с лекота.

Въпроси, които да си зададете, преди да му дадете втори шанс

Ще флиртува с вас

Друг ясен знак, че мъжът Овен ви харесва е начинът, по който флиртува с вас. Обърнете внимание на това дали, как и колко често ви докосва, когато разговаряте. Огненият знак притежава толкова много страст и енергия, че тя прелива, когато има любов насреща.

Свързани статии

Целувки, леки прегръдки, показвайки своята чувствителна страна. Игривите спорове също са част от неговата форма за флирт.

Проявява спонтанност

Ако представител на зодия Овен ви харесва ще забележите случайни и спонтанни неща, които се случват край вас. Може да ви изненада в работата, да ви се обади неочаквано, да ви изпрати цветя, да промени идеята на вашата среща, да добави повече романтика. Влюбеният Овен е известен със своята лекота на общуване, обича хумора и поддържа добра комуникация, когато харесва една жена.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az puk obi4am golemia liubim bliznak ot bankia..edin takuv mnogo goliam i hubav i dnes neibrusnat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар