Интимно

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Романтични или флиртуващи ли сте

07.08.2020г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Телец

Телците понякога наистина могат да бъдат упорити, особено в любовта. Но под сериозния им външен вид се крие една грижовна и чувствителна личност. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньор, който да им покаже своята грижа и обич. Не са много добри с думите и изразяването на обич чрез словата, особено мъжете, но показват любовта си чрез действия.

Алфа жените в зодиака

Близнаци

Близнаци, вие никога не знаете какво искате, особено що се отнася до любовта. В един момент искате сериозна връзка, а в следващия се сещате за личната си свобода, на която държите и за мимолетните забавления. За много кратко време може да промените мнението си, особено ако сте разочаровани от обекта на вашите желания. Любовна връзка бихте създали с партньор, който също като вас е забавен, изпълнен с живот, с когото да се забавлявате и отдавате на романтика.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Рак

Раците са сложни, чувствителни и любящи личности. Влюбят ли се, те са готови да направят много за половинката си. Тъй като излагат на показ своите чувства, понякога се случва и да бъдат жестоко наранени. В любовта се нуждаят от човек до себе си, който да е сериозен, а не да си играе със сърцето им, от приятел, пазител, който да разбира и обожава тяхната чувствителност. Раците носят красива душа и се нуждаят от някой също толкова великолепен.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne bilo ot li4noto razbirane za liubov , ami sus zodiite 6te se opravdavame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар