Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Романтиката е навсякъде

12.08.2019г. / 09 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Лъвовете ще се радват на вниманието и обичта на много хора. Въпреки че няма да ви липсват потенциални романтични партньори, вие сте направили своя избор и това е определен човек. Благодарение на Слънцето и Венера във вашия знак, може да заявите любовта си към този човек или да изчакате той да ви сподели своите емоции. При всички положения ще се развълнувате.

Знаци на любов, които всъщност са манипулация

Дева

Някои от вас вероятно напоследък са се чувствали така, сякаш се лутат. Вероятно ви липсва енергия и половинката ви забелязва това. Той или тя може да се опита да ви изненада с почивка или друго приятно занимание, което да ви осигури приятни емоции и да ви презареди. Определено ще ви хареса. Но ако сте попаднали в романтична ситуация, в която не сте щастливи, чувствате се като в капан, най-накрая може да излезете от това. Марс ще ви даде нужната сила.

Везни

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта. Ако се срещате с някого и той ви впечатлява по определен начин, може да осъзнаете, че сте се влюбили. Тези от вас, които имат партньор, но се чувстват като в клетка, може да решат да прекратят връзката си. Искате не само истинска любов, но и достатъчно свобода.

Как мъжът от зодия Лъв показва, че ви харесва

Скорпион

Обвързаните Скорпиони ще бъдат поставени на пиедестал от половинките си. Това не само ще подхрани егото ви, но и връзката ви. Като цяло ще се радвате на хубави емоции тази седмица. Необвързаните ги очакват сексуални преживявания с приятел или след случайно запознанство.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Свободно време