Интимно

8 знака, че сте срещнали доброто момче

Помага ви да осъзнаете истинската ви стойност

16.09.2019г. / 09 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато търсим подходящия мъж за връзка, идва момент, в който се отегчаваме, особено ако не намираме своята половинка, която да ни пасне като парче от пъзел. И когато най-малко очакваме, той се появява. Доброто момче. Усмихнат, различен, интересен, никога небързащ със свалките. Как да го разпознаем? Вижте 8 знака, че сте срещнали доброто момче.

Без игрички

Планирате си среща, комуникирате в социалните мрежи, той ви отговаря при първа възможност, не се крие, не ви дава глупави извинения... Всичките игрички, с които сте се сблъсквали в миналите си връзки, сега ги няма.

Помага ви да осъзнаете истинската ви стойност

Докато има мъже, които потискат партньорките си, когато една жена срещне наистина добро момче, то ще се различава по редица критерии от останалите. Добрите момчета не унижават, не завиждат на успехите на половинките си, а им правят комплименти, помагат ви да осъзнаят своята истинска стойност.

10 тайни на двойките, които остаряват заедно

Несигурността започва да избледнява

Когато не срещаме точния за нас партньор, често се чувстваме несигурни относно бъдещето на нашата връзка. От друга страна, доброто момче ни кара да се чувстваме комфортно и сигурно.

Действията са неговото доказателство

Спомняте ли си как в несполучливите ви връзки предишните ви партньори ви обсипваха с думи, празни обещания, които не спазваха?

Все още имате тази несигурност, нали? Е, доброто момче ще ви докаже, че има и такива мъже, които не само говорят, но и действат.

4 признака, че се срещате с правилния човек

Вече не е нужно да се извинявате

Ако в миналото си сте се чувствали така, сякаш за всичко е трябвало да се извинявате на партньора си, вменявана ви е често вина, сега е по-различно. Откривайки различен партньор в лицето на доброто момче, ще разберете, че той е толерантен.

Той е търпелив

Предпазливост, мнителност, изграждане на стени... Дълго време носим този товар, когато предишната ни връзка е била несполучлива. Но новият ви чудесен приятел знае, че това е нормално и проявява търпение към вас. Докато ви чака да отворите сърцето си за него, той няма да спира да ви доказва, че сега е по-различно, по-добре от миналото ви.

Свързани статии

Някъде дълбоко в себе си усещате, че той няма да ви нарани

Доброто момче се усеща още преди да имате връзка с него. В самото начало, докато се сприятелявате, опознавате, без сигнали, че се харесвате. Тогава имате възможността да видите част от същността му, усещайки, че не би се подиграл с чувствата ви.

Той е честен

Нещо, което все по-рядко се среща днес е честността, особено в любовта. В началото на нова връзка ни е трудно да се доверим и това е съвсем нормално. В миналото сме били лъгани. Доброто момче знае, че честността е фундамент на всички взаимоотношения.

Коментирай