Интимно

6 причини да обичате силен, но чувствителен мъж

Добра комбинация в любовта и семейството

13.09.2019г. / 16 08ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Чувствителните мъже, които носят своята мъжка сила в характера си, са онези мъже, които са готови да се борят за семейството си, но същевременно да приготвят вечерята сами, докато жените им са навън и завладяват света. Да обичаш силен и едновременно с това чувствителен мъж е прекрасно по много причини. Те са любвеобилни, грижовни, семейството може да разчита на тях във всеки момент и за всичко.

10 важни качества, които жените търсят у един мъж>>>

Ако сте срещнали любовта в очите на вашия силен и чувствителен мъж, радвайте се. Ето и причините за това.

Чувствителните мъже са грижовни към децата и животните

Ако все още не сте сигурни дали партньорът ви е чувствителен, ще познаете това по отношението му към животните и малките деца. Този тип мъже се наслаждават на компанията на малчугани без значение дали са техни собствени или не. Те не биха посегнали на животно, а тъкмо обратното – грижат се за тях и се радват, когато любимците им отвръщат с любовта си.

Той може да ви отблъсне, за да скрие чувствата си

Силните, но чувствителни мъже понякога прикриват чувствата си, за да не изглеждат твърде уязвими и слаби. Това може да ви обърка за момент, но знайте, че чувствата им към вас са някъде там, все още дълбоко скрити под коравата обвивка и ще се проявят в точния момент. Характерна за този тип мъже е временната изолация и нежелание за споделяне, ако имат проблем. Не ги притискайте, а им дайте време и пространство.

Той приема критиката твърде лично

Подбирайте думите си внимателно, ако имате връзка с чувствителен мъж. Те се обиждат лесно, особено ако стреляте право в болното им място. Уязвими са, защото държат на вашето мнение. Това не означава, че не трябва да се критикувате взаимно. Градивната критика помага за изграждане на връзката и взаимоотношенията, но думите не трябва да нападат, да нараняват.

5 явни признака на несигурния мъж>>>

Чувствителният мъж често избира професия, която помага на другите

Зад силната мъжка фасада на пожарникар, планински спасител, парамедик, учител, лекар обикновено се крие чувствителна душа, която предпочита да не показва истинската си същност, но да раздава помощта си на другите. Чувствителните мъже подсъзнателно избират професии, които се характеризират с помощ или грижа за другите.

Свързани статии

Той има стабилни принципи и висок морал

Партньорът ви интересува ли се от правата на хората, от политика, бунтува ли се срещу неправди в обществото? Мрази ли филми, в които добрите умират? Това са все черти на чувствителните мъже, които са показателни за техния морал и разбирания. Несправедливостта ядосва този тип мъже и ги кара да са непримирими. Тяхното съзнание е широко скроено и не може да се примири с нередностите в света, в който живеем. По това ще познаете мъжа, който притежава едновременно силна и чувствителна душа.

Специфики на алфа и бета мъжете>>>

Той е уважителен

Чувствителният и силен мъж показва уважение към всичко – към вас, към живота, към близките, към работата си, към ангажиментите и отговорностите си. Той няма да забрави рождения ви ден, ще иска да ви направи щастлива във всеки смисъл на думата, ще се интересува от това как се чувствате. Ето защо, ако сте обикнали такъв мъж, радвайте се. Имате много причини за това.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
obojavam si liubimoto goliamo blizna4e . da , naistina e 4uvstvitelen , i to mnogo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар