Интимно

Любовен хороскоп за 14 – 20 октомври

Няма да липсват любовни драми

15.10.2019г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Звездите показват, че тази седмица са възможни любовни драми за някои представители на зодиака. Важно е да действаме разумно, особено в комуникацията. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от обвързаните Овни може да се почувстват така, сякаш половинката им не ги подкрепя. Това може да ви подтикне да се съсредоточите по-скоро върху работата, отколкото върху връзката си. Дали това не е глупава реакция от ваша страна, стремейки се да „дадете урок“ на любимия човек? Създавате си излишно напрежение.

5 мита за брака, в които е вредно да вярвате

Телец

Меркурий преминава през вашия сектор на партньорствата и ще имате възможността да подобрите комуникацията с половинката си. Ще се чувствате така, сякаш може да си споделите всичко. Но и Венера ще допринесе за хармонията помежду ви и стабилизиране на връзката.

Как да повишите емпатията във връзката си

Близнаци

Ако сте необвързани, това може да се окаже седмица, в която ще започнете да се срещате с нов потенциален партньор. Слънцето във вашия сектор на романтиката ще се насочи към Плутон, планетата на властта, манипулацията и контрола. Няма да ви е трудно да привлечете към себе си представителите на противоположния пол, но действайте с бавни темпове.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
oven sum , no nikoga ne sum izpolzvala 4uvstvata na liubim goliam bliznak , za da zloupotrebiavam i da pou4avam v kakvato i da bilo situacia. niamam vreme za podobni gluposti , durja na fatalnoto si liubimo 4ove4e , a tova 4e se skusvam ot zada4ki v ejednevieto - to e iasno .edva smagam s vsi4ko
отговор Сигнализирай за неуместен коментар