Интимно

4 ценни съвета за срещите след развода

Как да се почувствате отново готови за любов?

14.11.2019г. / 09 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Бракът невинаги е щастлив. Повече от половината бракове в модерните общества завършват с развод. Когато любовта си отиде, а на нейно място се загнездят проблемите и неразбирателствата е време всеки от партньорите да продължи своя собствен път. Това е животът и колкото и болезнено да изглежда скоро след развода, той трябва да продължи.

3 жени споделят за какво съжаляват най-много след развода

За да продължите живота си напред в търсене на щастието, което заслужавате, е необходимо да се впуснете към следващата любов, която ви очаква. За да сте готови обаче е нужно да последвате някои ценни съвети.

Уверете се, че сте готови за срещи отново

За да посрещнете щастието си е необходимо да сте откровени със себе си. Не се насилвайте. Помнете, че не сте длъжни да започнете да се срещате с нови партньори веднага след развода си, особено ако е бил болезнен. Дайте си време да се възстановите. Ако ходите по срещи само за да притъпите болката, няма да се почувствате по-добре, а и има вероятност да допуснете нова грешка.

Причините, които водят двойките до развод

Оформете профила си с подходящото описание и снимки

След като сте готови за нова връзка и искате тя да се случи по-бързо, профилите в сайтовете за запознанства са една добра опция, особено за хора на средна възраст, които нямат много активен социален живот и които все още работят. Подберете точните снимки, на които изглеждате възможно най-приветливо и позитивно. Профилната снимка е от изключително значение.

Ориентирайте се в актуалната обстановка за срещи

Ако е минало известно време, откакто сте излизали като гаджета с бившия ви партньор, вероятно нещата са се променили. Във всичко в живота има мода и тенденции. Така е и със срещите. Отделете малко време да се ориентирате в настоящата обстановка, за да не се чувствате неловко или старомодна.

Свързани статии

Дайте си време да се почувствате отново комфортно по време на срещи

След развод обикновено човек се чувства несвойствено, странно, когато ходи по срещи, сякаш върши нещо нередно. Сякаш изневерява. Нормално е да се чувствате така. След като успокоите тези свои терзания ще ви е по-лесно да се отпуснете и да отворите съзнанието и сърцето си за нова любов.

Какво никога да не казвате на приятелка в развод

За да си помогнете преди всичко отделяйте повече време за себе си. Не допускайте да се самосъжалявате за проваления брак. Повтаряйте си, че ви очаква истинска любов и щастие, които заслужавате. Не мислете за миналото като за грешка и наказание. Извлечете поуките си от това време. Когато сте готови за срещи, покажете най-добрата си страна.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
na takiva temi imam doverie samo na golemia mi liubim bliznak , kogoto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар